Фінікове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Частенько я готую печиво на маслі. Все тому, що в нього легко можна додати що-небудь від себе. Шоколад, горіхи, сухофрукти - все буде доречно. Даний варіант з'явився недавно, і дуже порадував
Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати фінікове печиво. І візьміть на замітку, якщо вам набрид родзинки в випічці, то легко замінюйте на цей сухофрукт. Він медовий, м'який і відмінно доповнює вбрання тісто. Такі рецепти елементарно можна повторити, якщо слідувати чітко всім крокам в інструкції.
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор білий - 300 грам
- Горіхи - 300 грам (пекан або волоські)
- Фінік - 300 грам
- Борошно пшеничне - 360 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 Чайна ложка
1. Для початку м'яке масло перетріть з цукром.
2. Потім додайте яйця і ванілін. Ретельно перемішайте.
3. Потім всипте сіль, борошно і соду. Замішайте тісто.
4. А далі додайте дрібно нарізані горіхи і фініки. Все перемішайте. Залиште тісто на 2 і більше годин під рушником при кімнатній температурі.
5. Після цього на деко з пергаментним папером викладіть невеликими порціями тісто.
6. Випікайте печиво 9 хвилин при 180 градусах в духовці. Остудіть вироби і подавайте. Приємного чаювання!