Фарш з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Все частіше, а останнім часом постійно, замість покупного фаршу готую його самостійно. Використовують його, як завгодно. Розповім, як приготувати фарш з курячого філе, з якого роблю тефтелі.
Курячий фарш добре поєднується з будь-якими спеціями, овочами, свіжою зеленню. Ви можете зробити його і заморозити для подальшого приготування. Для фаршу підійде не тільки філе, а й обрізки з окосту, стегон. Однак саме з філе він виходить дієтичний і однорідний за консистенцією.
- Куряче філе - 0, 5 кілограма
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
- Braai - 0, 5 пучка
- Сіль, перець - За смаком
- Яйця - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
1
Вимийте куряче філе і розріжте його невеликими шматочками. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку.
2
Вимийте цибулю і наріжте його дрібно, вимийте зелень і подрібніть її, додайте до курячого фаршу.
3
Додайте сіль, чорний мелений перець, імбир, панірувальні сухарі і вбийте яйце, гарненько все перемішайте.
4
Деко застеліть пергаментом і змастіть столовою ложкою рослинного масла.
5
З фаршу сформуйте невеликі кульки і викладіть їх на деко.
6
Надішліть в розігрітий до 170 градусів духовку на 20 хвилин, до утворення рум'яної скоринки. Смачного!