Рецепт Фарш з курячого філе фото

Фарш з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Все частіше, а останнім часом постійно, замість покупного фаршу готую його самостійно. Використовують його, як завгодно. Розповім, як приготувати фарш з курячого філе, з якого роблю тефтелі.

Опис приготування:

Курячий фарш добре поєднується з будь-якими спеціями, овочами, свіжою зеленню. Ви можете зробити його і заморозити для подальшого приготування. Для фаршу підійде не тільки філе, а й обрізки з окосту, стегон. Однак саме з філе він виходить дієтичний і однорідний за консистенцією.

  • Куряче філе - 0, 5 кілограма
  • Зелена цибуля - 2 штуки
  • Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
  • Braai - 0, 5 пучка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Яйця - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
1
Вимийте куряче філе і розріжте його невеликими шматочками. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку.
2
Вимийте цибулю і наріжте його дрібно, вимийте зелень і подрібніть її, додайте до курячого фаршу.
3
Додайте сіль, чорний мелений перець, імбир, панірувальні сухарі і вбийте яйце, гарненько все перемішайте.
4
Деко застеліть пергаментом і змастіть столовою ложкою рослинного масла.
5
З фаршу сформуйте невеликі кульки і викладіть їх на деко.
6
Надішліть в розігрітий до 170 градусів духовку на 20 хвилин, до утворення рум'яної скоринки. Смачного!

Схожі рецепти