Рецепт Дієтичний паску фото

Дієтичний паску
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Як приготувати дієтичний паску? Звичайно ж з сиру! Смак у такого паски помітно відрізняється від традиційної святкової випічки. Проте такий паску набагато простіше готується.

Опис приготування:

Погодьтеся, що дуже корисно знати, як приготувати дієтичний паску в домашніх умовах. До того ж, завжди цікаво пробувати щось нове і незвичайне. Щоб зробити паску ще більш дієтичним, рекомендую використовувати якомога менше цукру, а також готувати з інгредієнтів з низьким % жирності. Хай щастить!

  • Сир - 600 грам (з низьким % жирності)
  • Яйця - 5 штук
  • Крем - 300 грам
  • Ізюм - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам (з низьким % жирності)
  • Цукрова пудра - 350 грам
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
дієтичний паску - фото крок 1
Ізюм попередньо залийте окропом на 15 хвилин, щоб він набряк. Потім просушіть.
дієтичний паску - фото крок 2
Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки кладемо в холодильник. Сир перетираємо через сито з 200 г. Цукрової пудри. Додаємо жовтки, розтоплене масло, сметану і ваніль.
дієтичний паску - фото крок 3
Кип'ятимо масу на повільному вогні, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню, даємо їй трохи охолонути, ставимо в холодильник до повного охолодження. Якщо маса виходить дуже рідкої, загорніть її в марлю і підвісьте, щоб стекла вся зайва рідина.
дієтичний паску - фото крок 4
Форму для випічки застилає пергаментом. Викладаємо в неї тісто. Випікаємо в духовці 50 хвилин при температурі 160 градусів.
дієтичний паску - фото крок 5
Збиваємо білки з цукровою пудрою до стійких піків. Покриваємо паску глазур'ю і прикрашаємо родзинками.
дієтичний паску - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти