Рецепт Деруни з кабачків фото

Деруни з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Кабачок
Роздільне харчування , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

З картопляними дерунами ви напевно прекрасно знайомі, а ось чи чули ви про деруни з кабачків? принцип приготування - той самий, страва - із зовсім іншим смаком. Спробуйте приготувати їх!

Опис приготування:

Деруни з кабачків - це дуже ніжне і м'яке овочеве блюдо, яке, незважаючи на примітивні інгредієнти і простий спосіб приготування, володіє дуже тонким і незвичайним смаком. А якщо вдало підсмажити кабачкові деруни, то вони покриються дуже смачною хрусткою скоринкою. Крім усього іншого, деруни з кабачків - це ще і дуже легке блюдо, яке швидко засвоюється. Влітку, в сезон кабачків, гріх хоч раз не приготувати цю смакоту.

  • Кабачки - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки
деруни з кабачків - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачок вибирайте молодий, очистіть його від шкірки і промийте.
деруни з кабачків - фото крок 2
Натріть кабачки на крупній тертці, залиште на 10 хвилин, а потім відіжміть сік, що виділився.
деруни з кабачків - фото крок 3
Додайте борошно і яйце, посоліть і добре перемішайте.
деруни з кабачків - фото крок 4
Ось тісто для дерунів з кабачків і готово. Тепер приступає безпосередньо до смаження.
деруни з кабачків - фото крок 5
Викладайте тісто на добре розігріту сковороду ложкою.
деруни з кабачків - фото крок 6
Обсмажуйте їх з кожного боку по 2-3 хвилини, до апетитної скориночки.
деруни з кабачків - фото крок 7
Готові деруни полийте сметаною і присипте рубаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти