Цукрові булочки на заквасці
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати цукрові булочки на заквасці - не тільки дуже смачні, пишні і ароматні, але і корисні, так як в основі здобного тіста лежить пшеничне закваска.
Приготувати красиві булочки на заквасці дуже легко, досить лише попередньо підготувати здобне тісто на заквасці і сформувати майбутню випічку. Для кращого аромату і смаку раджу вам присипати булочки сумішшю звичайного і тростинного цукру - він додасть випічці красиву золотисту скориночку. Такі булочки можна спекти як окремо, так і в формі пирога, як це показано в даному рецепті. За бажанням прикрасьте випічку розтопленим шоколадом, рубаними горіхами або нарізаними сухофруктами.
- Здобне тісто на заквасці - 700-800 грам
- Цукровий пісок - 7-8 чайних ложок (по 1 ç.l. На булочку)
- Тростинний цукор - 7-8 чайних ложок (по 1 ç.l. На булочку)
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок (для посипання пирога)
Sdobnoe тісто ферментних секцій 8 колобків однакового розміру. Присипте колобок борошном і розкачайте в тонкий пласт овальної форми.
Кожну заготовку змастіть рослинною олією, рівномірно посипте білим цукровим піском і натуральним тростинним цукром. Складіть заготовку навпіл уздовж довжини і закріпіть край виделкою.
Поверніть в рулет і викладіть на середину форми, попередньо вистеленную папером для випічки. По колу розмістіть інші булочки, накрийте пиріг плівкою і залиште при кімнатній температурі на 1 час.
Змастіть пиріг збитим яйцем, посипте цукром і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 35 хвилин. Повністю остудіть пиріг на решітці. Смачного!