Цинамонові панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Ранок вихідного дня в нашій родині починається зі смачного сніданку. Точніше так відбувається у моїх дітей і чоловіка, а у мене з готування. Але я це дуже люблю! особливо, коли язик йде про домашній випічці.
Хотілося піти від звичних млинців і оладок. Спробувати щось запам'ятовується і незвичайне. Таким чином я дізналася про те, як приготувати коричні панкейкі. Ці товсті млинці прийнято подавати з сиропом, який ми зробимо самостійно. Вироби вийшли дуже красивими.
- Борошно пшеничне - 240 грам
- Молоко - 480 мілілітрів
- Вершкове масло - 75 грам
- Цукор коричневий - 150 грам
- Кориця мелена - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Кокосова олія - 0, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Екстракт ванілі - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Перемішайте разом розпушувач, білий цукор і борошно.
Додайте екстракт ванілі, молоко і яйця. Все ретельно перемішайте.
Розтопити масло, а потім розмішайте в ньому коричневий цукор з корицею. Отриманий сироп влийте в пляшечку з тонким горлом, щоб поливати панкейкі.
На сковороді розігрійте кокосове масло. Вливайте в нього по половині ополоники тесту, формуючи панкейкі.
Через 1 хвилину влийте на поверхню коричнева сироп, наприклад, у вигляді спіралі.
Потім панкейк переверніть на іншу сторону ще на 2 хвилини.
Подавайте панкейкі теплими з сиропом або джемом. Приємного сніданку!