Цибулевий хліб в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дійсно дуже смачний хліб. З ним доведеться трохи попариться, але очікування стоять отриманого результату. Спробуйте приготувати цибульний хліб в мультиварці за моїм рецептом.
Швидко приготувати цибульний хліб в мультиварці не вийде. Але ж не кожен день доводиться їсти смачний домашній хлібець, та ще й приготовлений власноруч. Нижче представлений детальний покроковий рецепт приготування, підкріплений фотографіями процесу.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Вода - 250 мілілітрів
- Дріжджі - 1 штука(11м)
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 900 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - За смаком
Спершу підігрійте воду з молоком. Додайте дріжджі. Дайте настоятися 5 хвилин.
Обсмажте цибулю на рослинній олії, до появи золотистої скоринки.
Додайте обсмажену цибулю в ємність з молоком і дріжджами, приправити сіллю. Перемішайте.
Введіть просіяне борошно.
Замісити тісто.
Викладіть тісто в мультиварку. Поставте режим "підігрів" з 5 хвилин.
Зверху накрийте чистим рушником.
Тісто підніметься через 40-45 хвилин.
Дістаньте тісто, сформуйте в кульку і посипте з усіх боків кунжутом. Покладіть в чашу мультиварки змащену олією.
Знову включите режим "підігрів" з 5 хвилин. І залиште тісто на пів години, щоб воно піднялося.
Testo майже. Ставимо режим "випічка" з 45 хвилин.
Дістаньте хліб за допомогою рушники. Переверніть і покладіть іншою стороною в чашу мультиварки, ще на 25 хвилин Режим той же.
Готово!