Чізкейк в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Я раніше думала, що чізкейк готувати довго, що для цього потрібно мати спеціальні навички. Виявилося, що готувати чізкейк зовсім легко і просто, і зробити це можна навіть за допомогою мікрохвильової печі!
Готувати чізкейк мене навчила подруга, яка деякий час працювала в Німеччині кухарем. Виявилося, що особливих пристосувань для цього процесу не потрібно, і приготувати чізкейк зовсім не складно, це можна зробити навіть за допомогою мікрохвильової печі. Головна неприємність, яка може статися - це те, що наше готовий виріб може дати тріщину при "дозріванні" . Але це зовсім не страшно - цей дефект можна замаскувати ягодами, а на смак ця тріщина ніяк не позначиться. Отже - читаємо і запам'ятовуємо, як зробити чізкейк в мікрохвильовці.
1. Дрібно кришимо печиво. Я це роблю за допомогою качалки.
2. Змішуємо крихту з маслом і викладаємо суміш на дно форми для мікрохвильовки.
3. Збиваємо сметану і вершковий сир міксером на невеликій швидкості. Не треба збивати до стану піни - нам потрібно тільки ретельно перемішати до однорідності.
4. Додаємо в суміш яйця і цукрову пудру, збиваємо.
5. Вводимо апельсиновий соки акуратно перемішуємо.
6. Поверх основи з печива викладаємо збиту ніжну масу.
7. Ставимо в мікрохвильовку на 2-3 хвилини і готуємо при потужності 650-700 ват. Як тільки центр нашого десерту піде бульбашками - виймаємо.
8. Остужаем до кімнатної температури і гострим тонким ножем відокремлюємо стінки десерту від стінок посуду. Ставимо в холодильник приблизно на 2 годину.
9. Прикрашаємо ягодами або шоколадом і подаємо до столу.
От і все! Гості в захваті, господиня щаслива Сподіваюся, простий рецепт чізкейку в мікрохвильовці вам стане в нагоді. Смачного!
- Крем - 240 грам
- Вершковий сир - 240 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукрова пудра - 120 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Крекери - 100 грам
- Апельсиновий сік - 4 Ст. Ложки
1. Дрібно кришимо печиво. Я це роблю за допомогою качалки.
2. Змішуємо крихту з маслом і викладаємо суміш на дно форми для мікрохвильовки.
3. Збиваємо сметану і вершковий сир міксером на невеликій швидкості. Не треба збивати до стану піни - нам потрібно тільки ретельно перемішати до однорідності.
4. Додаємо в суміш яйця і цукрову пудру, збиваємо.
5. Вводимо апельсиновий соки акуратно перемішуємо.
6. Поверх основи з печива викладаємо збиту ніжну масу.
7. Ставимо в мікрохвильовку на 2-3 хвилини і готуємо при потужності 650-700 ват. Як тільки центр нашого десерту піде бульбашками - виймаємо.
8. Остужаем до кімнатної температури і гострим тонким ножем відокремлюємо стінки десерту від стінок посуду. Ставимо в холодильник приблизно на 2 годину.
9. Прикрашаємо ягодами або шоколадом і подаємо до столу.
От і все! Гості в захваті, господиня щаслива Сподіваюся, простий рецепт чізкейку в мікрохвильовці вам стане в нагоді. Смачного!