Рецепт Чізкейк в мікрохвильовці фото

Чізкейк в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Сир
Страви без випічки
На святковий стіл , Романтична вечеря
Випічка , Торти , Чізкейк
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я раніше думала, що чізкейк готувати довго, що для цього потрібно мати спеціальні навички. Виявилося, що готувати чізкейк зовсім легко і просто, і зробити це можна навіть за допомогою мікрохвильової печі!

Опис приготування:

Готувати чізкейк мене навчила подруга, яка деякий час працювала в Німеччині кухарем. Виявилося, що особливих пристосувань для цього процесу не потрібно, і приготувати чізкейк зовсім не складно, це можна зробити навіть за допомогою мікрохвильової печі. Головна неприємність, яка може статися - це те, що наше готовий виріб може дати тріщину при"дозріванні" . Але це зовсім не страшно - цей дефект можна замаскувати ягодами, а на смак ця тріщина ніяк не позначиться. Отже - читаємо і запам'ятовуємо, як зробити чізкейк в мікрохвильовці.

1. Дрібно кришимо печиво. Я це роблю за допомогою качалки.

2. Змішуємо крихту з маслом і викладаємо суміш на дно форми для мікрохвильовки.

3. Збиваємо сметану і вершковий сир міксером на невеликій швидкості. Не треба збивати до стану піни - нам потрібно тільки ретельно перемішати до однорідності.

4. Додаємо в суміш яйця і цукрову пудру, збиваємо.

5. Вводимо апельсиновий соки акуратно перемішуємо.

6. Поверх основи з печива викладаємо збиту ніжну масу.

7. Ставимо в мікрохвильовку на 2-3 хвилини і готуємо при потужності 650-700 ват. Як тільки центр нашого десерту піде бульбашками - виймаємо.

8. Остужаем до кімнатної температури і гострим тонким ножем відокремлюємо стінки десерту від стінок посуду. Ставимо в холодильник приблизно на 2 годину.

9. Прикрашаємо ягодами або шоколадом і подаємо до столу.

От і все! Гості в захваті, господиня щаслива Сподіваюся, простий рецепт чізкейку в мікрохвильовці вам стане в нагоді. Смачного!


  • Крем - 240 грам
  • Вершковий сир - 240 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукрова пудра - 120 грам
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Крекери - 100 грам
  • Апельсиновий сік - 4 Ст. Ложки
Готувати чізкейк мене навчила подруга, яка деякий час працювала в Німеччині кухарем. Виявилося, що особливих пристосувань для цього процесу не потрібно, і приготувати чізкейк зовсім не складно, це можна зробити навіть за допомогою мікрохвильової печі. Головна неприємність, яка може статися - це те, що наше готовий виріб може дати тріщину при"дозріванні" . Але це зовсім не страшно - цей дефект можна замаскувати ягодами, а на смак ця тріщина ніяк не позначиться. Отже - читаємо і запам'ятовуємо, як зробити чізкейк в мікрохвильовці.

1. Дрібно кришимо печиво. Я це роблю за допомогою качалки.

2. Змішуємо крихту з маслом і викладаємо суміш на дно форми для мікрохвильовки.

3. Збиваємо сметану і вершковий сир міксером на невеликій швидкості. Не треба збивати до стану піни - нам потрібно тільки ретельно перемішати до однорідності.

4. Додаємо в суміш яйця і цукрову пудру, збиваємо.

5. Вводимо апельсиновий соки акуратно перемішуємо.

6. Поверх основи з печива викладаємо збиту ніжну масу.

7. Ставимо в мікрохвильовку на 2-3 хвилини і готуємо при потужності 650-700 ват. Як тільки центр нашого десерту піде бульбашками - виймаємо.

8. Остужаем до кімнатної температури і гострим тонким ножем відокремлюємо стінки десерту від стінок посуду. Ставимо в холодильник приблизно на 2 годину.

9. Прикрашаємо ягодами або шоколадом і подаємо до столу.

От і все! Гості в захваті, господиня щаслива Сподіваюся, простий рецепт чізкейку в мікрохвильовці вам стане в нагоді. Смачного!

Схожі рецепти