Булочки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом моїх улюблених булочок на кефірі з яблуками. Вони ніжні-ніжні, повітряні, солодкі і дуже смачні! Обов'язково спробуйте приготувати "булочки з яблуками" за моїм рецептом, я впевнена, сподобається всім!
Отже, для булочок потрібні яблука солодкі і соковиті. Я написала приблизну кількість, тут все залежить від розміру яблук, може знадобиться від 4 до 6. Але якщо начинки не вистачить, не турбуйтеся, завжди можна покласти в такі булочки родзинки, Коран, горішки, в'ялені вишні та інші смаколики. Формування булочок проста і красива. На розкачане тісто викладайте доріжку з порізаних яблук, накривайте тестом і скручуйте рулетиком. Ставте трояндочки в змащену форму, обов'язково дайте постояти не менше 30 хвилин, а як булочки підростуть - можна випікати! По бажанню, можна покласти в тісто або начинку ванілін або ванільний цукор. Хай щастить!
- Кефір - 350 мілілітрів (тісто)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
- Цукор - 5 Ст. Ложок (тісто)
- Яйце - 1 штука (тісто)
- Дріжджі - 15 грам (тісто)
- Рослинна олія - 50 грам (тісто)
- Борошно - 500 грам (тісто)
- Яблука - 4-6 штук (начинка)
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки (начинка)
- Цукор - 3 Ст. Ложки (начинка)
- Сік лимонний - 0, 5 чайних ложки (начинка)
- Яйце - 1 штука (для змащення)