Рецепт Булочки з яблуками фото

Булочки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука , Дріжджове тісто
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 16
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом моїх улюблених булочок на кефірі з яблуками. Вони ніжні-ніжні, повітряні, солодкі і дуже смачні! Обов'язково спробуйте приготувати"Булочки з яблуками" за моїм рецептом, я впевнена, сподобається всім!

Опис приготування:

Отже, для булочок потрібні яблука солодкі і соковиті. Я написала приблизну кількість, тут все залежить від розміру яблук, може знадобиться від 4 до 6. Але якщо начинки не вистачить, не турбуйтеся, завжди можна покласти в такі булочки родзинки, Коран, горішки, в'ялені вишні та інші смаколики. Формування булочок проста і красива. На розкачане тісто викладайте доріжку з порізаних яблук, накривайте тестом і скручуйте рулетиком. Ставте трояндочки в змащену форму, обов'язково дайте постояти не менше 30 хвилин, а як булочки підростуть - можна випікати! По бажанню, можна покласти в тісто або начинку ванілін або ванільний цукор. Хай щастить!

  • Кефір - 350 мілілітрів (тісто)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (тісто)
  • Цукор - 5 Ст. Ложок (тісто)
  • Яйце - 1 штука (тісто)
  • Дріжджі - 15 грам (тісто)
  • Рослинна олія - 50 грам (тісто)
  • Борошно - 500 грам (тісто)
  • Яблука - 4-6 штук (начинка)
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки (начинка)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (начинка)
  • Сік лимонний - 0, 5 чайних ложки (начинка)
  • Яйце - 1 штука (для змащення)
булочки з яблуками - фото крок 1
1. Підготуйте продукти, приступимо!
булочки з яблуками - фото крок 2
2. В тілом кефірі розчиніть свіжі дріжджі, сіль і цукор. Перемішайте.
булочки з яблуками - фото крок 3
3. Додайте рослинне масло і яйце. Ще раз добре перемішайте.
булочки з яблуками - фото крок 4
4. Всипати борошно частинами. Заводите тісто в мисці ложкою, потім домішують на столі. Тісто не повинно бути крутим, як тільки перестало липнути до рук і зібралося в кого, значить готово. Муки я вказала приблизну кількість з розрахунком на подпип.
булочки з яблуками - фото крок 5
5. Покладіть тісто в глибоку миску, накрийте серветкою. Духовку прогрейте до 40-45 градусів, відключіть. Поставте туди тісто і не заглядайте годинку. У теплі воно буде добре підходити.
булочки з яблуками - фото крок 6
6. Testo майже, воно збільшилося в кілька разів, пишне і ароматне.
булочки з яблуками - фото крок 7
7. Яблука очистіть від шкірки, у мене пішло на булочки 5 яблук середнього розміру. Поріжте дрібно, додайте цукор, корицю, збризніть лимонним соком. Перемішайте добре. Начинка для булочок готова.
булочки з яблуками - фото крок 8
8. Тісто осадити, ще раз на столі вимішайте добре. Розділи 16 частин, це легко зробити так: тісто ножем поріжте навпіл, потім кожен шматочок знову навпіл, і знову навпіл, і так далі, поки не вийде 16 рівних шматочків. Шматочок тіста розкачати качалкою, як на фото. Покладіть приблизно півтори столові ложки порізаних яблук. Яблучка намагайтеся розподілити рівномірно на верхній половинці тесту.
булочки з яблуками - фото крок 9
9. Накрийте яблука нижньою половинкою тесту, але кінець НЕ zashtipиvayte.
булочки з яблуками - фото крок 10
10. Поверніть тісто в рулетик і поставте булочку. Вийде ось така трояндочка.
булочки з яблуками - фото крок 11
11. Круглу форму застеліть папером або просто змастіть рослинною олією. Поставте булочки. Змастіть їх збитим яйцем.
булочки з яблуками - фото крок 12
12. У теплу духовку поставте форму з булочками і дайте їм 30-40 хвилин для вистоювання.
булочки з яблуками - фото крок 13
13. Випікайте булочки при 200 градусах 30 хвилин. Остудіть трохи в формі, потім обережно витягніть, зніміть з денця папір і подавайте до чаю.
булочки з яблуками - фото крок 14
14. Приємного!

Схожі рецепти