Брауні-чізкейк
(покроковий рецепт з фото)
Брауні і чізкейк - це найпопулярніші десерти. А якщо поєднати ці два ласощі в одній страві? Розповім про те, як приготувати Брауні-чізкейк. Дуже смачне частування до вашого столу!
В добавок можна використовувати ще і ягоди. Підійдуть чорниця, полуниця, малина, смородина, можете взяти свіжі або заморожені. Як і обидва ці десерту, випічку варто подавати після охолодження. Шикарний варіант для святкового столу, а головне - зробити його досить просто.
- Чорниця - 0, 5 склянки
- Цукор - За смаком(1/3 склянки для ягід, 0, 5 склянки для Брауні, 1/3 склянки для чізкейку)
- Вода - 1/4 склянки
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Ванільний екстракт - 2, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 60 грам
- Шоколад - 110 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкової сир - 300 грам
1. Змішайте воду з крохмалем, додайте чорницю і 1/3 склянки ягід, надішліть суміш на вогонь і варіть 3 хвилини.
2. Перемішуйте суміш періодично, але не роздушіть ягоди. Відкладіть в сторону для охолодження.
3. У чаші міксера збийте вершковий сир, потім додайте до нього 1 яйце, 1/3 склянки цукру і 1 чайну ложку ванільного екстракту.
4. Розтопіть шоколад з вершковим маслом в мікрохвильовій печі або на паровій бані.
5. В окремій мисці збийте яйця, що залишилися, цукор і ваніль. Коли шоколад вже трохи охолов, введіть його в яєчну суміш.
6. Всипте борошно, сіль, перемішайте тісто гарненько.
7. Форму для випічки застеліть пергаментом, вилийте на дно шоколадне тісто.
8. Поверх шоколадного шару рівномірно розподіліть сирний, незмішаний шари.
9. Додайте чорничну суміш поверх сирної.
10. Використовуючи зубочистку, зробіть розлучення.
11. Надішліть десерт в розігрітий до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин, потім дістаньте і остудіть, відправте його на 2 години в холодильник.
12. Через пару годин наріжте випічку шматочками і насолоджуйтеся.