Борщ з куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не пробували готувати борщ з куркою в мультиварці - обов'язково спробуйте це зробити! Запевнюю вас, борщ виходить відмінний! Такий же насичений, як і в каструлі і дуже смачний!
До вашої уваги - простий рецепт приготування борщу з куркою в мультиварці. За великим рахунком, процес приготування борщу в мультиварці не особливо відрізняється від аналогічного - на плиті. По традиції, до столу борщ подають зі сметаною і скибочкою чорного хліба. Хай щастить!
- Курка домашня - 400 грам (шматочками)
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1-2 штук
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Перецьь солодкий - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томат домашній - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Вода - 2 L
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Крем - 1 За смаком (для подачі)
Вливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, викладаємо шматочки промитої курки.
Готуємо в режимі "підсмажування" 15 хвилин. Потім додаємо порізані шматочками: перець, цибуля, морква. Перемішуємо і готуємо ще 15 хвилин.
Тепер кладемо, порізану кубиками картоплю.
Вливаємо 2 літра окропу і перемикаємо режим на "гасіння" 40 хвилин. Тим часом, приготуємо заправку. Вливаємо на сковороду 2 ст.Л. Рослинного масла і тушкуємо порізану дрібно буряк з томатом. Приблизно 3-4 хвилини.
Після звукового сигналу, додаємо в чашу мультиварки нашатковану капусту, подрібнений кріп і часник, а також зажарку. Сіль і перець за смаком.
Закриваємо кришку мультиварки і готуємо в режимі "гасіння" ще 20 хвилин.
Готовий борщ подавайте зі сметаною і подрібненою зеленню. Смачного!