«Бомарше» печиво
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування простого і дуже смачного печива "бомарше" . Воно виходить шалено смачним і ніжним, просто тане в роті. Приступимо до приготування
Тепер і вам буде відомий рецепт цих простих і дуже смачних печенек. Вони відмінно підходять до чаю, кава і какао. Прекрасні на полуденок зі стаканчиком соку, наприклад. Лимонна цедра додає унікальну цитрусову нотку цієї випічці. Дивіться, як приготувати печиво "бомарше" .
- Борошно пшеничне - 260 грам
- Вершкове масло - 135 грам
- Цукор - 100 грам
- Лимон - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Жовток - 1 штука
Розігріваємо духовку до 180 градусів. У чашу блендера відправляємо вершкове масло, борошно і цукор, змішуємо все до однорідності.
У результаті повинна вийти така суміш.
Додаємо в тісто натертий лимонну цедру.
Додаємо молоко і жовток, знову все перемішуємо до однорідності.
Формуємо тісто, прибираємо його в морозилку на 15 хвилин.
Деко застилає пергаментом. На нього викладаємо печива у формі англійської літери S. Випікаємо протягом 10-15 хвилин
Печива готові, смачного!