Рецепт «Бомарше» печиво фото

«Бомарше» печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Вагітним і годуючим , Для діабетиків
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування простого і дуже смачного печива"Бомарше" . Воно виходить шалено смачним і ніжним, просто тане в роті. Приступимо до приготування

Опис приготування:

Тепер і вам буде відомий рецепт цих простих і дуже смачних печенек. Вони відмінно підходять до чаю, кава і какао. Прекрасні на полуденок зі стаканчиком соку, наприклад. Лимонна цедра додає унікальну цитрусову нотку цієї випічці. Дивіться, як приготувати печиво"Бомарше" .

  • Борошно пшеничне - 260 грам
  • Вершкове масло - 135 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Жовток - 1 штука
Розігріваємо духовку до 180 градусів. У чашу блендера відправляємо вершкове масло, борошно і цукор, змішуємо все до однорідності.
У результаті повинна вийти така суміш.
Додаємо в тісто натертий лимонну цедру.
Додаємо молоко і жовток, знову все перемішуємо до однорідності.
Формуємо тісто, прибираємо його в морозилку на 15 хвилин.
Деко застилає пергаментом. На нього викладаємо печива у формі англійської літери S. Випікаємо протягом 10-15 хвилин
Печива готові, смачного!

Схожі рецепти