Бісквітний рулет зі сметанним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт для тих, хто любить легку, смачну і ніжну випічку. Такий легкий і ніжний одночасно бісквітний рулет з начинкою з сметанним кремом порадує вас і ваших близьких за чашкою чаю.
Врахуйте все нижче перераховані в рецепті, як приготувати бісквітний рулет зі сметанним кремом, моменти. В іншому випадку у вас може щось не вийти. Воду треба додавати обов'язково, щоб рулет став податливим і добре скрутився. З'єднувати яєчну масу з борошном треба дуже обережно, заважати в одному напрямку, щоб тісто не осіло.
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Вода - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 130 грам
- Крем - 400 грам (крем)
- Цукор - 2 Ст. Ложки (крем)
- Сухе молоко - 2 Ст. Ложки (крем)
- Чорничне варення - 1 Ст. Ложка (крем)
- Загущувач для вершків - 1 штука
- Вода - 1 Склянка (просочення)
- Цукор - 0, 5 склянки (просочення)
1. Яйця збийте міксером з дрібкою солі на повільній швидкості.
2. Поступово введіть 5 ст. Ложок цукру і збивайте 7-8 хвилин до збільшення маси в 3-4 рази і отримання пишної піни.
3. Потім додайте поступово по ложці води, Не виключаю міксер.
4. Заздалегідь 2-3 рази просійте борошно. Додавайте її в яєчну суміш в кілька прийомів. Акуратно змішайте лопаткою.
5. Пергаментом застеліть деко, вилийте туди тісто. Розрівняйте. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
6. Гарячий бісквіт відокремте від дека, перекладіть на рушник і загорніть в рулет.
7. У сметану додайте цукор, збийте крем міксером. Для кольору додайте ложку варення. Потім для смаку додайте пару ложок сухого молока, збийте, а в кінці додайте загущувач для вершків і перемішайте. Поставте на 10 хвилин в холодильник.
8. Зваріть цукровий сироп для просочення (нехай покипить 2-3 хвилини). Охолодіть і змастіть нею бісквіт, а потім викладіть і розрівняйте крем. Поверніть бісквіт знову в рулет.
9. Після того як рулет постоїть на холоді 2 годину, присипте його цукровою пудрою і подавайте.