Рецепт Бісквіт «Zu-Zu» фото

Бісквіт «Zu-Zu»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження , Ювілей , 8 березня
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Цей кілограязикай торт має всього 120 грамів борошна. Все інше - це фрукти і збиті вершки. Рецепт старий і перевірений. Я йому навчився в Німеччині 30 років назад. Повітряний і дуже смачний торт.

Опис приготування:

Особливістю приготування такого торта є те, що важливо не упустити пікових станів вершків при їх збиванні. Це дуже важливо, інакше ви можете отримати замість них звичайне вершкове масло. Коржі я не робив ідеально рівними за розмірами. Верхній корж зробив трохи тонше. Так красивіше зріз шматочка торта. Загалом, виношу на ваш суд мій рецепт, як приготувати бісквіт"Зу-зу" .

  • Яйце - 6 штук
  • Цукровий пісок - 120 грам
  • Борошно пшеничне - 120 грам
  • Крохмаль - 40 грам
  • Ванілін - 1 грам
  • Розпушувач - 5 грам
  • Сіль - Третина Чайних ложок
  • Персиковий компот - 1 штука (у мене банку 850 грамів)
  • Вершки від 30% - 700 грам
  • Цукрова пудра - 60 грам
  • Ківі - 1 штука
  • Полуниця - 150 грам
торт & Quot; Zu-Zu
Готуємо тісто: відокремивши білок від жовтка, поміщаємо в міксер з 1/3 чайною ложкою солі і збиваємо (4-5 хвилин).
торт & Quot; Zu-Zu
Додаємо по 1 želtku, ретельно збиваючи після додавання кожного.
Всип цукровий пісок і опрацьовуємо ще 2 хвилини. Духовку тим часом ставимо прогріватися до 180 градусів.
торт & Quot; Zu-Zu
У готову суміш крізь сито всипаємо частинами всю муку, крохмаль, ванілін, розпушувач.
Перемішую тісто до однорідної маси з ідеальною текстурою.
торт & Quot; Zu-Zu
Умовно поділяю тісто на 2 рівні частини і, заливаючи в форму кожну по черзі, відправляю в духовку на 15 хвилин. Далі коржам необхідно охолонути.
торт & Quot; Zu-Zu
Начинка: вершки жирністю не менше 30 відсотків я збиваю на малих обертах міксера разом з цукровою пудрою до пікового стану.
торт & Quot; Zu-Zu
Нижній корж РЯСНО просочують компотом від персика і змащую тонким шаром збитих вершків.
торт & Quot; Zu-Zu
Зверху кладу половинки персиків, покриваю вершками, заповнюючи весь простір між персиками.
торт & Quot; Zu-Zu
Далі накладаю верхній корж, також рясно просочений рідиною з компоту, і прикрашаю спочатку вершками по колу і зверху хорошим шаром і фруктами: полуницею, ківі і залишками персиків.
торт & Quot; Zu-Zu
Відправляю готовий торт в холодильник мінімум на 8 годин, в ідеалі це добу. Після цього торт готовий до вживання…

Схожі рецепти