Рецепт Бісквіт з яблуками фото

Бісквіт з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Бісквіт

Бісквіт з яблуками - найпростіше і смачне блюдо, яке мені доводилося куштувати. Весь процес готування займає близько години. Яблука можна нарізати довільно. Але за печиво - чотири складових.

Як приготувати бісквіт з яблуками?

1. Відокремте жовтки від білків.

2. Збийте окремо міксером білки з цукром і жовтки з цукром. Більшу частину цукру додайте в білки.

3. З'єднайте білки і жовтки. Акуратно перемішайте.

4. У яєчну масу поступово вводите просіяне борошно. Заважайте дерев'яною ложкою. Додайте пекарський порошок або погашену лимонним соком соду.

5. Форму вимажьте маслом і присипте панірувальними сухарями.

6. Яблука промийте, очистіть від шкірки і серцевини. Довільно наріжте прямо в форму.

7. На яблука вилийте тісто.

8. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою або сірником. Готовий бісквіт з яблуками посипте цукровою пудрою.

Смачного!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 4 штуки
  • Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
  • Яблука - 4 штуки
  • Масло вершкове або рослинне - 1-2 чайних ложок
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
Як приготувати бісквіт з яблуками?

1. Відокремте жовтки від білків.

2. Збийте окремо міксером білки з цукром і жовтки з цукром. Більшу частину цукру додайте в білки.

3. З'єднайте білки і жовтки. Акуратно перемішайте.

4. У яєчну масу поступово вводите просіяне борошно. Заважайте дерев'яною ложкою. Додайте пекарський порошок або погашену лимонним соком соду.

5. Форму вимажьте маслом і присипте панірувальними сухарями.

6. Яблука промийте, очистіть від шкірки і серцевини. Довільно наріжте прямо в форму.

7. На яблука вилийте тісто.

8. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою або сірником. Готовий бісквіт з яблуками посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Схожі рецепти