Бісквіт з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт з яблуками - найпростіше і смачне блюдо, яке мені доводилося куштувати. Весь процес готування займає близько години. Яблука можна нарізати довільно. Але за печиво - чотири складових.
Як приготувати бісквіт з яблуками?
1. Відокремте жовтки від білків.
2. Збийте окремо міксером білки з цукром і жовтки з цукром. Більшу частину цукру додайте в білки.
3. З'єднайте білки і жовтки. Акуратно перемішайте.
4. У яєчну масу поступово вводите просіяне борошно. Заважайте дерев'яною ложкою. Додайте пекарський порошок або погашену лимонним соком соду.
5. Форму вимажьте маслом і присипте панірувальними сухарями.
6. Яблука промийте, очистіть від шкірки і серцевини. Довільно наріжте прямо в форму.
7. На яблука вилийте тісто.
8. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою або сірником. Готовий бісквіт з яблуками посипте цукровою пудрою.
Смачного!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
- Яблука - 4 штуки
- Масло вершкове або рослинне - 1-2 чайних ложок
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
1. Відокремте жовтки від білків.
2. Збийте окремо міксером білки з цукром і жовтки з цукром. Більшу частину цукру додайте в білки.
3. З'єднайте білки і жовтки. Акуратно перемішайте.
4. У яєчну масу поступово вводите просіяне борошно. Заважайте дерев'яною ложкою. Додайте пекарський порошок або погашену лимонним соком соду.
5. Форму вимажьте маслом і присипте панірувальними сухарями.
6. Яблука промийте, очистіть від шкірки і серцевини. Довільно наріжте прямо в форму.
7. На яблука вилийте тісто.
8. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною зубочисткою або сірником. Готовий бісквіт з яблуками посипте цукровою пудрою.
Смачного!