Бісквіт з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вмієте випікати бісквіт, то ви, практично, вмієте робити все на кондитерському фронті. Це тому, що такий корж готується складно, і потрібно не раз помилитися, щоб він вийшов ідеально.
Даний рецепт того, як приготувати бісквіт з горіхами, врятує вас в будь-яке свято. На основі такого коржа вийде дуже смачний торт. Горіхи додадуть незвичайний присмак, а крем підійде практично будь-який (особливо масляний). Але я вирішила зробити просто повітряне тісто і покрити його сметанним кремом. З чаєм буде дуже смачно!
- Борошно - 80 грам
- Крохмаль - 40 грам
- Крем 25% - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Яйце - 4 штуки
- М'ята - 10 штук
- Сода - 0, 5 чайних ложки
Гайки і чисті ділянки kusochki. Підсушіть їх на сухій сковороді, обов'язково дайте їм охолонути.
М'яту помийте і занурте разом з горіхами в блендер. Все подрібніть в дрібну крихту.
Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з половиною цукру і сметаною, всипте горіхи з м'ятою. Також додайте просіяне борошно, крохмаль і соду.
В іншій мисці збийте білки до стійких піків, всипте цукор. Потім додайте цю суміш до желтковой масі. Дуже акуратно перемішайте.
Тісто перелийте в форму для випічки, застелену пергаментним папером. Випікайте при 160 градусах півгодини. Остудіть і полийте улюбленим кремом.