Рецепт Бісквіт з горіхами фото

Бісквіт з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Горіхи , Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви вмієте випікати бісквіт, то ви, практично, вмієте робити все на кондитерському фронті. Це тому, що такий корж готується складно, і потрібно не раз помилитися, щоб він вийшов ідеально.

Опис приготування:

Даний рецепт того, як приготувати бісквіт з горіхами, врятує вас в будь-яке свято. На основі такого коржа вийде дуже смачний торт. Горіхи додадуть незвичайний присмак, а крем підійде практично будь-який (особливо масляний). Але я вирішила зробити просто повітряне тісто і покрити його сметанним кремом. З чаєм буде дуже смачно!

  • Борошно - 80 грам
  • Крохмаль - 40 грам
  • Крем 25% - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Волоський горіх - 50 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • М'ята - 10 штук
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
бісквіт з горіхами - фото крок 1
Гайки і чисті ділянки kusochki. Підсушіть їх на сухій сковороді, обов'язково дайте їм охолонути.
бісквіт з горіхами - фото крок 2
М'яту помийте і занурте разом з горіхами в блендер. Все подрібніть в дрібну крихту.
бісквіт з горіхами - фото крок 3
Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з половиною цукру і сметаною, всипте горіхи з м'ятою. Також додайте просіяне борошно, крохмаль і соду.
бісквіт з горіхами - фото крок 4
В іншій мисці збийте білки до стійких піків, всипте цукор. Потім додайте цю суміш до желтковой масі. Дуже акуратно перемішайте.
бісквіт з горіхами - фото крок 5
Тісто перелийте в форму для випічки, застелену пергаментним папером. Випікайте при 160 градусах півгодини. Остудіть і полийте улюбленим кремом.

Схожі рецепти