Рецепт Бісквіт з горіхами фото

Бісквіт з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Молочні продукти, Горіхи, Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквіт

Якщо ви вмієте випікати бісквіт, то ви, практично, вмієте робити все на кондитерському фронті. Це тому, що такий корж готується складно, і потрібно не раз помилитися, щоб він вийшов ідеально.

Даний рецепт того, як приготувати бісквіт з горіхами, врятує вас в будь-яке свято. На основі такого коржа вийде дуже смачний торт. Горіхи додадуть незвичайний присмак, а крем підійде практично будь-який (особливо масляний). Але я вирішила зробити просто повітряне тісто і покрити його сметанним кремом. З чаєм буде дуже смачно!

  • Борошно - 80 грам
  • Крохмаль - 40 грам
  • Крем 25% - 150 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Волоський горіх - 50 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • М'ята - 10 штук
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
бісквіт з горіхами - фото крок 1
Гайки і чисті ділянки kusochki. Підсушіть їх на сухій сковороді, обов'язково дайте їм охолонути.
бісквіт з горіхами - фото крок 2
М'яту помийте і занурте разом з горіхами в блендер. Все подрібніть в дрібну крихту.
бісквіт з горіхами - фото крок 3
Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з половиною цукру і сметаною, всипте горіхи з м'ятою. Також додайте просіяне борошно, крохмаль і соду.
бісквіт з горіхами - фото крок 4
В іншій мисці збийте білки до стійких піків, всипте цукор. Потім додайте цю суміш до желтковой масі. Дуже акуратно перемішайте.
бісквіт з горіхами - фото крок 5
Тісто перелийте в форму для випічки, застелену пергаментним папером. Випікайте при 160 градусах півгодини. Остудіть і полийте улюбленим кремом.

Схожі рецепти