Апельсиновий лікер
(покроковий рецепт з фото)
Цей оригінальний і простий рецепт апельсинового лікеру доведеться вам до душі! Смачний і солодкий, він швидко п'янить, але не віддає спиртом. Відмінна основа для коктейлів виходить, рекомендую!
Напій виходить сонячним і п'янким, з хорошим ароматом і приємною консистенції. Я раніше боялася змішувати молочні продукти з алкоголем, а даремно! У готовому лікері молоко не відчувається, зате сам лікер виходить більш "оксамитовим" . Спробуйте!
- Молоко - 1 Склянка
- Горілка - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Апельсини солодкі - 4 штуки
- Лимон - 0.5 штуки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1. Змішаємо до однорідності цукор, горілку і молоко. Потім вичавимо сік з фруктів. Можна додати апельсинову і (трохи) лимонну цедру. Накриваємо марлею.
2. На наступний день маса трохи "розділиться", як на фото. Збовтайте її. Повторюйте збовтування кожен день по два рази. Наполягаємо лікер таким чином два тижні.
3. Процідимо напій, добре охолодити його.
4. Готово! Можна його закупорити в стерильні пляшки і зберігати до потрібного часу. Просто і смачно!