Апельсиновий лікер
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 11 дн. 2 г. 0 хв.
Цей оригінальний і простий рецепт апельсинового лікеру доведеться вам до душі! Смачний і солодкий, він швидко п'янить, але не віддає спиртом. Відмінна основа для коктейлів виходить, рекомендую!
Опис приготування:
Напій виходить сонячним і п'янким, з хорошим ароматом і приємною консистенції. Я раніше боялася змішувати молочні продукти з алкоголем, а даремно! У готовому лікері молоко не відчувається, зате сам лікер виходить більш"оксамитовим" . Спробуйте!
- Молоко - 1 Склянка
- Горілка - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Апельсини солодкі - 4 штуки
- Лимон - 0.5 штуки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1. Змішаємо до однорідності цукор, горілку і молоко. Потім вичавимо сік з фруктів. Можна додати апельсинову і (трохи) лимонну цедру. Накриваємо марлею.
2. На наступний день маса трохи"розділиться" , як на фото. Збовтайте її. Повторюйте збовтування кожен день по два рази. Наполягаємо лікер таким чином два тижні.
3. Процідимо напій, добре охолодити його.
4. Готово! Можна його закупорити в стерильні пляшки і зберігати до потрібного часу. Просто і смачно!