Ананасовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
- Консервований ананас - 1 штука (мається на увазі консервна банка)
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2 склянки
- Порошок для випічки - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сода - 2/3 чайних ложки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки (додатково для глазурі)
- Цукор - 3/4 склянки
Збийте разом - 1 чашку цукру і половину чашки масла.
Підготуйте грубку - нагрейте до 180 градусів.
У збите масло з цукром додайте 2 яйця і ложку ванілі. Добре перемішайте.
Змішайте перераховані інгредієнти - борошно, соду, порошок для випічки, сіль і сколотини окремо і тільки потім додайте в суміш з яйцями, на низькому рівні міксера.
Покладіть на сковороду 3 ст. Ложки олії і включіть плиту на среднйі вогонь. Поки масло тане, злийте воду з ананаса. Коли масло розтане, викладіть весь ананас м сковороду і додайте 3/4 чашки коричневого сахара. Дуже добре перемішайте.
Залийте готове тісто на ананас (см. Картинку) в сковороді і розподіліть рівномірно. Тепер поставте пиріг в розігріту піч і випікайте протягом 1 годину.
Коли пиріг буде готовий, дістаньте з печі і дайте йому охолонути. Потім акуратно, перевернув форму, вийміть його на тарілку.