Желе на торт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Існує багато рецептів тортів, в яких крім бісквіта і крему використовуються і інші шари. Звичайно, не кожен початківець кондитер впорається з таким складним справою, але завжди можна спробувати.
Опис приготування:
Наприклад, пропоную вам дізнатися про те, як приготувати желе на торт. Найкраще заливати їм випічку найостаннішим шаром. Саме тому він повинен виглядати дуже симпатично. І я пропоную вам зробити желе з ягодами, а не просто купити готове в пакетику. Воно підійде для багатьох тортів.
- Вишня без кісточок - 200 грам (можна взяти заморожену)
- Чорна смородина - 50 грам
- Желатин швидкорозчинний - 15 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вода - 300 мілілітрів
Вишню залийте водою. Доведіть її до кипіння, а потім прокип'ятіть 5 хвилин.
Витягніть ягоди шумівкою, а потім додайте в компот цукор. Перемішайте.
Всипте желатин. Заважайте компот протягом 3-5 хвилин, щоб повністю розчинилися гранули.
Смородину і вишню красиво розкладіть на основі торта. Зверху залийте желе.
Залиште торт з желе на 3 години в холодильнику до повного застигання. Приємною дегустації!