Рецепт Желе на торт фото

Желе на торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Желатин , Вишня
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Десерти , Торти , Желе
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Існує багато рецептів тортів, в яких крім бісквіта і крему використовуються і інші шари. Звичайно, не кожен початківець кондитер впорається з таким складним справою, але завжди можна спробувати.

Опис приготування:

Наприклад, пропоную вам дізнатися про те, як приготувати желе на торт. Найкраще заливати їм випічку найостаннішим шаром. Саме тому він повинен виглядати дуже симпатично. І я пропоную вам зробити желе з ягодами, а не просто купити готове в пакетику. Воно підійде для багатьох тортів.

  • Вишня без кісточок - 200 грам (можна взяти заморожену)
  • Чорна смородина - 50 грам
  • Желатин швидкорозчинний - 15 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 300 мілілітрів
желе на торт - фото крок 1
Вишню залийте водою. Доведіть її до кипіння, а потім прокип'ятіть 5 хвилин.
желе на торт - фото крок 2
Витягніть ягоди шумівкою, а потім додайте в компот цукор. Перемішайте.
желе на торт - фото крок 3
Всипте желатин. Заважайте компот протягом 3-5 хвилин, щоб повністю розчинилися гранули.
желе на торт - фото крок 4
Смородину і вишню красиво розкладіть на основі торта. Зверху залийте желе.
желе на торт - фото крок 5
Залиште торт з желе на 3 години в холодильнику до повного застигання. Приємною дегустації!

Схожі рецепти