Желе на торт
(покроковий рецепт з фото)
Існує багато рецептів тортів, в яких крім бісквіта і крему використовуються і інші шари. Звичайно, не кожен початківець кондитер впорається з таким складним справою, але завжди можна спробувати.
Наприклад, пропоную вам дізнатися про те, як приготувати желе на торт. Найкраще заливати їм випічку найостаннішим шаром. Саме тому він повинен виглядати дуже симпатично. І я пропоную вам зробити желе з ягодами, а не просто купити готове в пакетику. Воно підійде для багатьох тортів.
- Вишня без кісточок - 200 грам (можна взяти заморожену)
- Чорна смородина - 50 грам
- Желатин швидкорозчинний - 15 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вода - 300 мілілітрів
Вишню залийте водою. Доведіть її до кипіння, а потім прокип'ятіть 5 хвилин.
Витягніть ягоди шумівкою, а потім додайте в компот цукор. Перемішайте.
Всипте желатин. Заважайте компот протягом 3-5 хвилин, щоб повністю розчинилися гранули.
Смородину і вишню красиво розкладіть на основі торта. Зверху залийте желе.
Залиште торт з желе на 3 години в холодильнику до повного застигання. Приємною дегустації!