Заварні сирні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Обов'язково порадуйте свою сім'ю такими заварними млинцями з сиру і кефіру вранці вихідного дня. Вони виходять м'якими і дуже смачними, в них можна загорнути солодку начинку. Дивіться!
Розповідаю, як приготувати "заварні сирні млинці" . Ці млинці тонкими назвати не можна, вони дебеленькі, Потому как основа блинного теста – кефир и творог. Цукора в млинцях мало, але це для того, щоб доповнити їх потім варенням, згущеним молоком або сметаною. Таке ласощі припаде до смаку всій родині! пробуйте!
- Сир - 200 грам
- Кефір - 500 мілілітрів
- Яйце - 3-4 штук(3 шт. Великих яєць або 4 дрібних)
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Рослинну рафіновану олію - 70 мілілітрів
- Окріп - 1, 5-2 склянки
1. Підготуйте продукти, важливо, щоб все було кімнатної температури. Приступимо.
2. Віночком розітріть кефір з сиром в однорідну масу. Постарайтеся, щоб не було грудочок.
3. Всипте цукор і додайте яйця, перемішайте.
4. З'єднайте борошно з розпушувачем, додайте в тісто.
5. Тісто має бути густоти сметани, але однорідне, без грудочок.
6. Закип'ятіть воду, влийте тонкою цівкою окріп, віночком постійно помішуючи тісто. В самому кінці додайте рослинне масло і знову добре перемішайте тісто.
7. Перед смаженням першого млинця можна змастити сковороду, а ось далі можна смажити млинці на сухій. Регулювати густоту можна окропом. Я робила млинці середньої товщини, відповідно тісто було в міру густе.
8. Смачного!