Рецепт Заливний пиріг зі сметаною фото

Заливний пиріг зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 50 хв.

Заливний пиріг - це найкраще рішення для смачної і швидкої випічки. Часу на приготування витрачається зовсім небагато, а результат неодмінно вас порадує.

Опис приготування:

Приготувати заливний пиріг зі сметаною дуже просто. Випічка ситна і прекрасно підійде як для повноцінного сніданку, так і перекусу протягом дня. Начинка може бути найрізноманітніша, у мене сьогодні варіант з вареними яйцями і свіжою зеленню. Інгредієнти найдоступніші, беріть рецепт на замітку!

  • Крем - 0, 5 склянки (склянка 300 мл.)
  • Яйце - 1 штука (в тісто)
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Борошно - 100 грам
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Яйце варене - 4-5 штук (в начинку)
  • Цибуля зелена - 1 пучок (за смаком)
  • Кріп - 1 пучок (за смаком)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
заливний пиріг зі сметаною - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
заливний пиріг зі сметаною - фото крок 2
У глибокій мисці з'єднайте сметану, яйце, соду і 0, 5 ç.l. Солі.
заливний пиріг зі сметаною - фото крок 3
Все перемішайте і додайте борошно.
заливний пиріг зі сметаною - фото крок 4
Перемішайте все ще раз до однорідного стану. Testo майже.
заливний пиріг зі сметаною - фото крок 5
Для начинки з'єднайте нарізані кубиками варені яйця і рубану зелень. Сіль і перець додайте за смаком.
заливний пиріг зі сметаною - фото крок 6
Форму для випічки (у мене розмірів 18 см. В діаметрі) змастіть маслом. Дно і боки обсипте борошном або манкою. Вилийте приблизно половину порції тіста і зверху рівномірно розподіліть всю начинку.
заливний пиріг зі сметаною - фото крок 7
Полийте начинку тістом, що залишилося і посипте зверху кунжутом. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
заливний пиріг зі сметаною - фото крок 8
Заливний пиріг зі сметаною готовий.
заливний пиріг зі сметаною - фото крок 9
Подавати можна як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти