Рецепт Закачування з рисом фото

Закачування з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 30 хв.

Ділюся швидким і простим рецептом закачування з рисом! Блюдо варто тільки дістати і підігріти - обід готовий! Можна також брати такі заготовки в походи або використовувати їх як основу для супу. Смачно!

Опис приготування:

Цим рецептом зі мною поділився мій дідусь. Він дуже любить всілякі виїзди на природу, риболовлю і походи в цілому. Так що він точно фахівець з частини польової кухні. Він завжди з собою бере банку домашньої тушонки і ось такий гарнір. Я ж роблю заготовку невеликими порціями і додаю в бульйони. Готовий суп виходить вже через 10 хвилин!

  • Помідори - 3 кілограма
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Масло рослинне - 1 літр
  • Мал - 1.5 склянки
  • Часник - За смаком
  • Спеції - За смаком
закачування з рисом - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти: рис промиємо і залишимо в холодній чистій воді набухати. Овочі миємо й нарізаємо.
закачування з рисом - фото крок 2
2. Виливаємо рослинне масло в сотейник, розігріваємо його. Обсмажити спочатку цибулю з морквою, потім додамо перець. Коли овочі засмажити, додамо часник, помідори і рис. Перемішаємо, додамо спеції за смаком. На маленькому вогні тушкуємо до готовності рису.
закачування з рисом - фото крок 3
3. Розкладаємо в підготовлену стерильну тару і закриваємо стерильною капроновою кришкою. До повного остигання зберігаємо під ковдрою. Потім - в холодильнику або в погребі.
закачування з рисом - фото крок 4
4. Готово! При необхідності дістаємо і підігріваємо!

Схожі рецепти