Рецепт Захоплення Istituto фото

Захоплення Istituto
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Фрукти , Пісочне тісто , Яблука
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Тарт Татен з яблуками - вишуканий і дуже смачний десерт французької кухні. Варто лише уявити собі яблучний пиріг з кулькою морозива, і можна перенестися на вулички романтичного Парижа.

Опис приготування:

Тарт Татен з яблуками став вершиною кулінарного мистецтва, і тільки французькі кухарі знають, як приготувати цей десерт, щоб вийшла свіжа випічка з чудовим ароматом і ніжним смаком. Поєднання карамелі, яблук і кориці дуже вдале, а з розсипчастим пісочним тістом - просто казка. У мене було вже готове покупне тісто, але його можна зробити і самостійно, рецептів дуже багато. У сезон яблук приготуйте Тарт Татен до вечірнього чаювання.

  • Яблука - 10 штук
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Кориця мелена - 2 чайних ложки
  • Тісто пісочне - 200 грам
захоплення Istituto - фото крок 1
ЯБЛУКО чистий, поріжте великими часточками.
захоплення Istituto - фото крок 2
Розтопити масло на сковороді.
захоплення Istituto - фото крок 3
Додайте цукор до маслу і обсмажте, поки цукор не розчиниться.
захоплення Istituto - фото крок 4
Додайте корицю, готуйте до коричневого кольору і характерного запаху карамелі.
захоплення Istituto - фото крок 5
Коли карамельний соус буде готовий, влийте його в деко, викладіть яблука зверху.
захоплення Istituto - фото крок 6
Тісто розкачати в коло відповідного діаметру, товщиною в 1 см.
захоплення Istituto - фото крок 7
Акуратно укладіть тісто на яблука, заправте кінчики тесту по всій формі.
захоплення Istituto - фото крок 8
Надішліть тарт в розігріту до 180-200 градусів духовку на 10-15 хвилин. Тісто має запектися і отримати гарний коричневий колір.
захоплення Istituto - фото крок 9
Акуратно переверніть пиріг на тарілку, трохи остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти