Яйця, фаршировані рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)
Фаршировані яйця - блюдо настільки відоме і популярне, що придумати тут щось нове зовсім непросто. Тому ми навіть не будемо ставити перед собою таке завдання. Беріть на замітку мій рецепт!
Консерви можна використовувати будь-які, я використовую тунець, але підійде сардина, лосось і навіть шпроти. Спробуйте приготувати цю смачну закуску на швидку руку.
- Яйця - 5 штук
- Консервований тунець - 1 банку
- Цибуля - 1/2 штуки
- Майонез - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто.
Кожне яйце розріжте навпіл і вийміть жовтки.
Консервований тунець перекладіть в тарілку і розімніть вилкою, додайте жовтки. Як можна дрібніше наріжте цибулю і додайте до решти начинці.
Добре перемішайте начинку, додайте 1 чайну ложку майонезу.
Перемішайте.
Кожну половинку білка наповніть начинкою з великою гіркою, щоб вийшла велика «шапочка».
Подавайте фаршировані яйця полив майонезом і прикрасивши зеленню. Смачного!