Рецепт Яйця, фаршировані рибними консервами фото

Яйця, фаршировані рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Яйця , Консервований тунець , Тунець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Фаршировані яйця - блюдо настільки відоме і популярне, що придумати тут щось нове зовсім непросто. Тому ми навіть не будемо ставити перед собою таке завдання. Беріть на замітку мій рецепт!

Опис приготування:

Консерви можна використовувати будь-які, я використовую тунець, але підійде сардина, лосось і навіть шпроти. Спробуйте приготувати цю смачну закуску на швидку руку.


  • Яйця - 5 штук
  • Консервований тунець - 1 банку
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Майонез - 1 Чайна ложка
  • Зелень - За смаком
яйця, фаршировані рибними консервами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця відварити круто.
яйця, фаршировані рибними консервами - фото крок 2
Кожне яйце розріжте навпіл і вийміть жовтки.
яйця, фаршировані рибними консервами - фото крок 3
Консервований тунець перекладіть в тарілку і розімніть вилкою, додайте жовтки. Як можна дрібніше наріжте цибулю і додайте до решти начинці.
яйця, фаршировані рибними консервами - фото крок 4
Добре перемішайте начинку, додайте 1 чайну ложку майонезу.
яйця, фаршировані рибними консервами - фото крок 5
Перемішайте.
яйця, фаршировані рибними консервами - фото крок 6
Кожну половинку білка наповніть начинкою з великою гіркою, щоб вийшла велика «шапочка».
яйця, фаршировані рибними консервами - фото крок 7
Подавайте фаршировані яйця полив майонезом і прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти