Яблука з сиром в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт яблук з сиром в мультиварці дозволить вам швидко і без особливого клопоту приготувати легкий, але поживний сніданок або полуденок для всієї родини. Готуємо?
Ще одна незаперечна перевага цієї страви - воно припаде до смаку навіть перебірливими малюкам, які не люблять сир. Не знаю, як у вас, але у нас в родині запхати в дітей цей молочний продукт в чистому вигляді можна тільки під дулом пістолета! Зате сирні пудинги, запіканки та інші десерти йдуть на "ура! ", особливо якщо додати якихось фруктів.
Тому дізнавшись, як приготувати яблука з сиром в мультиварці, я відразу зрозуміла - це страва повинна сподобатися нашим капризулі. Дорослі теж його оцінили - чого ж ще бажати?
Сподіваюся, що і вас порадують смачні і ароматні яблука з сиром в мультиварці!
- Яблука - 4 штуки
- Сир - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
- Ізюм - 1 Ст. Ложка (опціонально)
Отже, в першу чергу відділимо яєчний жовток від білка.
Ретельно розітріть жовток з цукром за допомогою віночка.
Протремо через сито сир.
І змішаємо його з жовткова-цукрової масою, не забувши додати ванілін і корицю. Якщо ви вирішили використовувати родзинки - запускайте і його, тільки попередньо замочіть в гарячій воді на кілька хвилин.
Гострим ножем виймаємо у яблук середину - обережно, щоб не проткнути наскрізь - і фаршируємо їх сирною масою.
Встановлюємо яблука в чашу мультиварки і готуємо півгодини на режимі "випічка" або "мультіповар" .
Готові яблука подаємо з холодною сметанкою і домашнім ягідним варенням.
Готові яблука подаємо з холодною сметанкою і домашнім ягідним варенням.