Рецепт Яблука з сиром в духовці фото

Яблука з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Яблука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На сніданок
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хто сказав, що яблука з сиром, запечені в духовці, можуть бути тільки солодким блюдом на десерт? Простий рецепт яблук з сиром в духовці - і поживні батончики на сніданок у вашому меню!

Опис приготування:

Енергетичні батончики нині дуже популярні. Не став ніякої складності приготувати їх самостійно в домашніх умовах. Мені дуже подобаються як яблука, так і сир. Чому б не приготувати сирно-яблучні батончики? головне, щоб сир був розсипчастим і сухим, жирність - за смаком. Яблука добре використовувати тверді. Розповідаю, як приготувати яблука з сиром в духовці:

1. Змішуємо в великій мисці борошно, яйця, сіль, розпушувач. Заважаємо до отримання однорідної маси.

2. Яблука миємо, чистимо і режим дрібними кубиками. Змішуємо яблука з сиром.

3. Додаємо сирно-яблучну масу в тісто. Змащуємо форму для випічки соняшниковою олією, викладаємо в неї нашу заготовку і відправляємо в духовку (попередньо розігріту до 190 З) з 35-40 хвилин. Готовність перевіряємо по верхньому шару - він повинен підібратися і підрум'янитися.

4. Потім даємо охолонути нашому страві. У контейнері відправляємо його в холодильник хвилин на 30.

Готово! Тепер ми спокійно можемо розрізати нашу охолоджену масу на батончики і насолоджуватися ними на сніданок. Цей простий рецепт яблук з сиром в духовці можна урізноманітнити: замість звичайного сиру використовувати сир фета або бринзу, додати горішків, сухофруктів або меду. Не бійтеся експериментувати! Смачного!


  • Яблука - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
Енергетичні батончики нині дуже популярні. Не став ніякої складності приготувати їх самостійно в домашніх умовах. Мені дуже подобаються як яблука, так і сир. Чому б не приготувати сирно-яблучні батончики? головне, щоб сир був розсипчастим і сухим, жирність - за смаком. Яблука добре використовувати тверді. Розповідаю, як приготувати яблука з сиром в духовці:

1. Змішуємо в великій мисці борошно, яйця, сіль, розпушувач. Заважаємо до отримання однорідної маси.

2. Яблука миємо, чистимо і режим дрібними кубиками. Змішуємо яблука з сиром.

3. Додаємо сирно-яблучну масу в тісто. Змащуємо форму для випічки соняшниковою олією, викладаємо в неї нашу заготовку і відправляємо в духовку (попередньо розігріту до 190 З) з 35-40 хвилин. Готовність перевіряємо по верхньому шару - він повинен підібратися і підрум'янитися.

4. Потім даємо охолонути нашому страві. У контейнері відправляємо його в холодильник хвилин на 30.

Готово! Тепер ми спокійно можемо розрізати нашу охолоджену масу на батончики і насолоджуватися ними на сніданок. Цей простий рецепт яблук з сиром в духовці можна урізноманітнити: замість звичайного сиру використовувати сир фета або бринзу, додати горішків, сухофруктів або меду. Не бійтеся експериментувати! Смачного!

Схожі рецепти