Яблука з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хто сказав, що яблука з сиром, запечені в духовці, можуть бути тільки солодким блюдом на десерт? Простий рецепт яблук з сиром в духовці - і поживні батончики на сніданок у вашому меню!
Енергетичні батончики нині дуже популярні. Не став ніякої складності приготувати їх самостійно в домашніх умовах. Мені дуже подобаються як яблука, так і сир. Чому б не приготувати сирно-яблучні батончики? головне, щоб сир був розсипчастим і сухим, жирність - за смаком. Яблука добре використовувати тверді. Розповідаю, як приготувати яблука з сиром в духовці:
1. Змішуємо в великій мисці борошно, яйця, сіль, розпушувач. Заважаємо до отримання однорідної маси.
2. Яблука миємо, чистимо і режим дрібними кубиками. Змішуємо яблука з сиром.
3. Додаємо сирно-яблучну масу в тісто. Змащуємо форму для випічки соняшниковою олією, викладаємо в неї нашу заготовку і відправляємо в духовку (попередньо розігріту до 190 З) з 35-40 хвилин. Готовність перевіряємо по верхньому шару - він повинен підібратися і підрум'янитися.
4. Потім даємо охолонути нашому страві. У контейнері відправляємо його в холодильник хвилин на 30.
Готово! Тепер ми спокійно можемо розрізати нашу охолоджену масу на батончики і насолоджуватися ними на сніданок. Цей простий рецепт яблук з сиром в духовці можна урізноманітнити: замість звичайного сиру використовувати сир фета або бринзу, додати горішків, сухофруктів або меду. Не бійтеся експериментувати! Смачного!
- Яблука - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. Змішуємо в великій мисці борошно, яйця, сіль, розпушувач. Заважаємо до отримання однорідної маси.
2. Яблука миємо, чистимо і режим дрібними кубиками. Змішуємо яблука з сиром.
3. Додаємо сирно-яблучну масу в тісто. Змащуємо форму для випічки соняшниковою олією, викладаємо в неї нашу заготовку і відправляємо в духовку (попередньо розігріту до 190 З) з 35-40 хвилин. Готовність перевіряємо по верхньому шару - він повинен підібратися і підрум'янитися.
4. Потім даємо охолонути нашому страві. У контейнері відправляємо його в холодильник хвилин на 30.
Готово! Тепер ми спокійно можемо розрізати нашу охолоджену масу на батончики і насолоджуватися ними на сніданок. Цей простий рецепт яблук з сиром в духовці можна урізноманітнити: замість звичайного сиру використовувати сир фета або бринзу, додати горішків, сухофруктів або меду. Не бійтеся експериментувати! Смачного!