Яблука печені фаршировані
(покроковий рецепт з фото)
Часто в дитинстві мама запікала яблука. Цей бюджетний фрукт постійно був на кухні. Додайте до нього мед - і вуаля, смачний і простий десерт буде готовий! Я ж пропоную вдосконалений рецепт.
Якщо ви будете знати, як приготувати яблука печені фаршировані, то завжди зможете порадувати своїх дітей на полуденок. Начинка може бути різноманітною, наприклад, будь-які сухофрукти і горіхи. У цьому варіанті використаний рис з арахісом і вишнею. Досить ситний десерт, а ще й корисний.
- Яблуко - 1 штука
- Вишня в'ялена - 15 штук
- Мал - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Арахіс - 30-50 грам
Мал заздалегідь відваріть до готовності. Потім його змішайте з нарізаною вишнею і медом.
Арахіс обсмажити і подрібніть. Перемішайте його з масою з минулого кроку, а також додайте м'яке масло.
Яблуко промийте і розріжте навпіл. Витягніть з плоду серцевину. Викладіть всередину начинку.
Запікайте десерт в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хвилин. Смачної вам дегустації!