Рецепт Яблука печені фаршировані фото

Яблука печені фаршировані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Крупи, Мал, Мед
Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Солодке, Десерти, Фаршировані

Часто в дитинстві мама запікала яблука. Цей бюджетний фрукт постійно був на кухні. Додайте до нього мед - і вуаля, смачний і простий десерт буде готовий! Я ж пропоную вдосконалений рецепт.

Якщо ви будете знати, як приготувати яблука печені фаршировані, то завжди зможете порадувати своїх дітей на полуденок. Начинка може бути різноманітною, наприклад, будь-які сухофрукти і горіхи. У цьому варіанті використаний рис з арахісом і вишнею. Досить ситний десерт, а ще й корисний.

  • Яблуко - 1 штука
  • Вишня в'ялена - 15 штук
  • Мал - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
  • Арахіс - 30-50 грам
яблука печені фаршировані - фото крок 1
Мал заздалегідь відваріть до готовності. Потім його змішайте з нарізаною вишнею і медом.
яблука печені фаршировані - фото крок 2
Арахіс обсмажити і подрібніть. Перемішайте його з масою з минулого кроку, а також додайте м'яке масло.
яблука печені фаршировані - фото крок 3
Яблуко промийте і розріжте навпіл. Витягніть з плоду серцевину. Викладіть всередину начинку.
яблука печені фаршировані - фото крок 4
Запікайте десерт в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хвилин. Смачної вам дегустації!

Схожі рецепти