Яблучний пиріг без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування яблучного пирога без яєць. Відмінний варіант випічки, якщо ви сильно захотіли смачненького, а яєць вдома не виявилося. Не біда, вихід є завжди!
Впевнена, ви будете без розуму від цього пирога! Він і ніжний, і соковитий, і неймовірно смачний - просто тане в роті! Ви тільки спробуйте і самі переконаєтеся в тому, що встояти перед ним неможливо. Незважаючи на простий склад і незвичний метод готування, він нічим не поступається традиційним пирогів! розповім тепер, як приготувати яблучний пиріг без яєць!
- Борошно - 200 грам
- Манька - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Яблука - 450 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
1. Отже, ось наші інгредієнти. Нам потрібно змішати окремо борошно, манку, цукор і розпушувач, а окремо - терті яблучка і корицю.
2. Деко застилає пергаментом і трохи змажемо маслом. Висипаємо приблизно третину сухої суміші, розподіляємо її рівномірно.
3. Далі - шар яблук, і знову посипаємо їх сухою сумішшю. Чергуючи так шари, поки інгредієнти не закінчаться.
4. І тепер зверху посипаємо тертим вершковим маслом і відправляємо запікатися в розігріту до 190 градусів духовку приблизно на 35 хвилин .
5. Готово! Смачного!