Рецепт Яблучний маковий пиріг фото

Яблучний маковий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 45 хв.

Пухке тісто з вкрапленнями хрустких чорненька маковінок, а шматочки яблук так і тануть в пирозі, надаючи йому особливу ніжність і чудовий аромат пізнього літа і ранньої осені! пробуйте!

Опис приготування:

Цей пиріг справив неймовірне враження на моїх гостей. Відразу три господині озброїлися листочками і ручкою, стали записувати рецепт Яблука Там не вгадуються. Абсолютно несподіваний, соковитий, ніжний і в міру м'який пиріг. Готується пиріг легко і невимушено! Спробуйте, впевнена, вам сподобається!

  • Борошно пшеничне - 1.5 склянки
  • Цукор - 150 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1.5 чайних ложки
  • Мак - 2 Ст. Ложки
  • Яблука - 5 штук
  • Вершкове масло - 100 грам
яблучний маковий пиріг - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
яблучний маковий пиріг - фото крок 2
За допомогою міксера збийте 2 виду масла з цукром, 15-20 секунд на середній швидкості.
яблучний маковий пиріг - фото крок 3
Додайте яйця, збиваючи масу до однорідності.
яблучний маковий пиріг - фото крок 4
Введіть борошно, розпушувач і мак.
яблучний маковий пиріг - фото крок 5
Яблука наріжте невеликими кубиками .
яблучний маковий пиріг - фото крок 6
Надішліть яблука в тісто і добре перемішайте до однорідності. Намагайтеся розподілити яблука рівномірно по всьому тесту.
яблучний маковий пиріг - фото крок 7
Викладіть тісто у форму для запікання, розрівняйте ложкою і відправте пиріг в розігріту духовку.
яблучний маковий пиріг - фото крок 8
Випікайте при 180-190 градусах протягом 30-35 хвилин. Свіжий яблучний пиріг з маком дуже ніжний, тому нехай охолоне в формі хвилин п'ять. Приємного чаювання!

Схожі рецепти