Рецепт Яблучні оладки фото

Яблучні оладки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Американська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування яблучних оладок з корицею.

Опис приготування:

Ці легкі оладки добре подавати з йогуртом, сметаною або карамельним соусом.

  • Яблук - 450 грам
  • Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
  • Борошна - 6 Ст. Ложок
  • Цукрового піску - 1 Ст. Ложка
  • Кориці - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувача - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкового масла - 2 Ст. Ложки
яблучні оладки - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 90 градусів і поставити деко всередині. Очистити яблука від шкірки і серцевини, а потім дрібно натерти їх, або натерти на крупній тертці або подрібнити в кухонному комбайні. Викласти яблука на чистий кухонний рушник або марлю і вичавити яблучний сік в невелику миску. Відставити сік в сторону.
яблучні оладки - фото крок 2
2. Помістити терті яблука в миску і перемішати з лимонним соком. У невеликій мисці змішати борошно, цукор, корицю і розпушувач. Додати до яблучної суміші і рівномірно перемішати. Збити яйця в маленькій мисці і додати до яблучної суміші, перемішати.
яблучні оладки - фото крок 3
3. Нагріти велику сковороду на середньому вогні з 1 столовою ложкою вершкового масла. Використовуючи ложку, поступово виливати тісто на сковороду, формуючи оладки. Смажити оладки до золотистого кольору, від 3 до 5 хвилин, потім перевернути і продовжувати смажити 3-5 хвилин з іншого боку.
яблучні оладки - фото крок 4
4. Готові оладки викласти на паперові рушники і помістити в розігріту духовку, щоб тримати їх теплими. Додати вершкове масло в сковороду для нової партії оладок і повторити з рештою тестом.
яблучні оладки - фото крок 5
5. Подавати оладки теплими з йогуртом, сметаною або карамельним соусом.

Схожі рецепти