Волован з паштетом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 45 хв.
Волован - це закуска з листкового тіста з начинкою. Начинка буває різною, навіть солодкої, я пропоную приготувати воловани з паштетом. Виходить смачно, ситно і виглядає ефектно.
Опис приготування:
Нижче я розповім докладніше, як приготувати воловани з паштетом. Розмір закуски вибирайте на свій розсуд. Волован можна зробити зовсім маленькими, як тарталетки або більшими. Паштет вибирайте на свій смак. Я використовувала пшеничний оре, але добре підійде грибний або овочевий. Начинку викладайте безпосередньо перед подачею, щоб воловани НЕ розмокнули завчасно. Така закуска просто готується і підійде для святкового столу, так що беріть на замітку!
- Тісто - 250 грам (листкове, бездрожжевое)
- Паштет зерновий - 120 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Разморозьте тісто. Розкачайте його товщиною 0, 5 мм. Виріжте з допомогою чарки або склянки кружечки.
Потім у половини кружечків виріжте центр діаметром трохи менше, щоб вийшло кільце.
Застеліть деко пергаментом для випічки. Викладіть на нього гуртки, а зверху на кожен кільце. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 10-15 хвилин.
Остудіть воловани. Заповніть центр паштетом.
Волован з паштетом готові, смачного!