Варення з яблук швидке і живе
(покроковий рецепт з фото)
Розвійте всі сумніви і візьміться за приготування цього дивовижного варення. Готується дуже швидко, результат чудовий! Виходить щось середнє між варенням і джемом, неймовірно смачно!
Простий рецепт приготування варення з яблук швидкого і живого до ваших послуг. Все що потрібно: яблука, цукор, вода і баночки для консервації. Яблука можна використовувати як повністю зрілі, так і трохи недостиглі з кислинкою (в цьому випадку потрібно трохи більше цукру). Готується все швидко, приблизно 2 годину, можна закривати, а можна вживати відразу. Вихід готового варення - 3 баночки по півлітра. Гарного дня!
- Яблука - 2 кілограма
- Цукор - 1 кілограм
- Вода - 1/2 склянки
Для варення підійдуть яблука і зрілі і недостиглі.
Фрукти ретельно промиваємо і очищаємо: яблука - в одну ємність, а очищення - в іншу.
Засипте яблука цукром і добре потрусіть каструльку, щоб цукор розподілився по всій ємності.
У очищення залийте воду і поставте на вогонь на 10 хвилин. Потім остудіть отриману рідину і акуратно перелийте в ємність до яблук.
Каструлю ставимо на вогонь і варимо 30-40 хвилин, перемішуємо вміст і, зменшивши вогонь, уварюємо. На це зазвичай іде 1 час. Готовність перевіряємо так: капає на блюдце, якщо не розтікається - значить готово!
Гаряче варення розкладаємо по банках.
Або їмо відразу! Смачного!