Варення з кабачків в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий рецепт варення з кабачків в аерогрилі. На приготування піде близько 2 годин, але воно того варто.
Готуємо варення покроково:
1. Моєму кабачки в холодній воді. Очищаємо їх від шкірки, насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Теж саме робимо з апельсинами. Розриваємо часточки на половинки і обов'язково позбавляємося від плівки, так як вона дає гіркий присмак.
3. Кабачки засипаємо в миску і додаємо цукру. Перемішуємо кабачки з цукром і залишаємо на годину. Чекаємо, поки кабачки не пустять сік.
4. Після закінчення години додаємо до кабачків апельсини. Перемішуємо все.
5. Тепер можна утрамбовувати інгредієнти в банки. Заливаємо в кожному банку трохи води.
6. Банки закочує і стерилізуємо при максимальній температурі в аерогрилі протягом 15 хвилин. При появі пухирців зменшуємо температуру до 150 градусів на 20 хвилин.
7. Даємо варення охолонути і можемо подавати до столу.
- Кабачки - 6 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
- Апельсин - 2 штуки
1. Моєму кабачки в холодній воді. Очищаємо їх від шкірки, насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
2. Теж саме робимо з апельсинами. Розриваємо часточки на половинки і обов'язково позбавляємося від плівки, так як вона дає гіркий присмак.
3. Кабачки засипаємо в миску і додаємо цукру. Перемішуємо кабачки з цукром і залишаємо на годину. Чекаємо, поки кабачки не пустять сік.
4. Після закінчення години додаємо до кабачків апельсини. Перемішуємо все.
5. Тепер можна утрамбовувати інгредієнти в банки. Заливаємо в кожному банку трохи води.
6. Банки закочує і стерилізуємо при максимальній температурі в аерогрилі протягом 15 хвилин. При появі пухирців зменшуємо температуру до 150 градусів на 20 хвилин.
7. Даємо варення охолонути і можемо подавати до столу.