Рецепт Варені кабачки фото

Варені кабачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На полуденок , На швидку руку
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Хочете дізнатися, як приготувати варені кабачки в домашніх умовах? Тоді цей цікавий варіант спеціально для вас. Смачно, просто, бюджетно і без зайвого клопоту. Відмінна закуска на будь-який випадок.

Опис приготування:

Цей варіант можна використовувати не тільки як закуску або гарнір, наприклад, але і як інгредієнт для салату. Перед подачею їх можна доповнити соусом, спеціями або просто побризкати соком лимона. Навіть таке просте дієтичне блюдо можна подати оригінально, досить прикласти трохи зусиль.

  • Кабачок - 1 штука
  • Вода - 1, 5 L
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
варені кабачки - фото крок 1
1. Кабачок вимийте, обсушити трохи паперовим рушником і видаліть хвостики. Якщо він молодий, то шкурку можна не знімати.
варені кабачки - фото крок 2
2. Щоб вийшли ненудні варені кабачки в домашніх умовах, натріть їх на тертці для корейської моркви або тонко наріжте.
варені кабачки - фото крок 3
3. У вас вийдуть ось такі цікаві полосочки. На мій погляд, це чимось нагадує спагетті.
варені кабачки - фото крок 4
4. У каструлі доведіть до кипіння воду і підсолити. Акуратно опустіть кабачки і варіть на середньому вогні. Молоді і соковиті овочі варяться 2-3 хвилини, більш зрілі і сухуваті - до 15 хвилин.
варені кабачки - фото крок 5
5. Ось і весь рецепт приготування варених кабачків. Подавайте до столу як гарнір або як повноцінне блюдо. Перед подачею приправте оливковою олією і перцем. Смачного!

Схожі рецепти