Рецепт Ванільний шифоновий бісквіт фото

Ванільний шифоновий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Низькокалорійні
На полуденок, Для дітей, Від 3 років
Випічка, Солодке, Бісквіт

Цей бісквіт злегка вологий, ніжний і ароматний. Він стане відмінною основою для будь-якого торта. При випічці він дуже добре піднімається і залишається повітряним.

Текстура бісквіта виходить настільки повітряної і ніжною, що він практично не потребує просочення. Його можна відразу ж змащувати кремом і збирати торт. Спробуйте!

  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 260 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Молоко - 180 грам
  • Рослинна олія - 130 грам
  • Сода - 1 Щепоток
  • Ванілін - 1 Щепоток
  • Сіль - 1 Щепоток
ванільний шифоновий бісквіт - фото крок 1
Мартенс відділи Желтков. Збийте білки в пишну піну і відкладіть.
ванільний шифоновий бісквіт - фото крок 2
Збийте жовтки з цукром в пишну масу.
ванільний шифоновий бісквіт - фото крок 3
Влейте молоко, рослинна олія, додайте сіль і ванілін.
ванільний шифоновий бісквіт - фото крок 4
Потім акуратно введіть в тісто збиті білки, щоб вони не осіли.
ванільний шифоновий бісквіт - фото крок 5
Готове тісто викладіть у форму для випічки і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40 хвилин.
ванільний шифоновий бісквіт - фото крок 6
Готовий бісквіт остудіть і використовуйте за призначенням.

Схожі рецепти