Ванільний бісквітний торт
(покроковий рецепт з фото)
Основа торта - хороший і смачний бісквіт! Ванільний бісквіт готую часто. Повинна зізнатися, що нічого кращого за нього поки що не придумала! Ідеально підходить для тортів з великою кількістю фруктів!
Це класичний рецепт бісквіта, який використовується для приготування різноманітних тортів, тістечок, десертів. Для традиційних тортів готовий бісквіт розрізається уздовж на 2-3 коржа, просочується будь-яким сиропом і прошаровуються кремом. Також бісквіт можна нарізати кубиками для тортів типу "графські руїни" або деяких десертів. Або пропустити бісквітний корж через м'ясорубку для тістечок, типу "картошка" . Фантазуйте, і нехай все вийде смачно! Приємного вам апетиту!
- Яйце - 4 штуки
- Вершкове масло - 1/2 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. В одній ємності змішайте борошно, розпушувач і сіль, просійте суху суміш через сито.
2. В окремій глибокій мисці змішайте масло, цукор і ванілін. Збийте масло до повного розчинення цукру за допомогою міксера. Після вбийте яйця і збивайте суміш на високій швидкості до однорідності.
3. Поступово введіть в рідку суміш сухі інгредієнти і перемішайте тісто.
4. У тісто влийте молоко і знову добре перемішайте.
5. Вилийте тісто у форму для випікання.
6. Випікайте бісквіт протягом 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Готовий бісквіт можете змастити збитими вершками після того, як він охолоне до кімнатної температури, і подавати до столу.