Рецепт Ванільний бісквітний торт фото

Ванільний бісквітний торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ваніль
Низькокалорійні
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Основа торта - хороший і смачний бісквіт! Ванільний бісквіт готую часто. Повинна зізнатися, що нічого кращого за нього поки що не придумала! Ідеально підходить для тортів з великою кількістю фруктів!

Це класичний рецепт бісквіта, який використовується для приготування різноманітних тортів, тістечок, десертів. Для традиційних тортів готовий бісквіт розрізається уздовж на 2-3 коржа, просочується будь-яким сиропом і прошаровуються кремом. Також бісквіт можна нарізати кубиками для тортів типу "графські руїни" або деяких десертів. Або пропустити бісквітний корж через м'ясорубку для тістечок, типу "картошка" . Фантазуйте, і нехай все вийде смачно! Приємного вам апетиту!

  • Яйце - 4 штуки
  • Вершкове масло - 1/2 склянки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
ванільний бісквітний торт - фото крок 1
1. В одній ємності змішайте борошно, розпушувач і сіль, просійте суху суміш через сито.
ванільний бісквітний торт - фото крок 2
2. В окремій глибокій мисці змішайте масло, цукор і ванілін. Збийте масло до повного розчинення цукру за допомогою міксера. Після вбийте яйця і збивайте суміш на високій швидкості до однорідності.
ванільний бісквітний торт - фото крок 3
3. Поступово введіть в рідку суміш сухі інгредієнти і перемішайте тісто.
ванільний бісквітний торт - фото крок 4
4. У тісто влийте молоко і знову добре перемішайте.
ванільний бісквітний торт - фото крок 5
5. Вилийте тісто у форму для випікання.
ванільний бісквітний торт - фото крок 6
6. Випікайте бісквіт протягом 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
ванільний бісквітний торт - фото крок 7
7. Готовий бісквіт можете змастити збитими вершками після того, як він охолоне до кімнатної температури, і подавати до столу.

Схожі рецепти