Вафельний торт зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Цей тортик з розряду "дуже швидко, смачно і просто"! Але його потрібно обов'язково охолодити в холодильнику пару годин, щоб він як слід просочився і порадував вас! приступаємо!
Для різноманітності можна покласти подрібнені горішки всередину, прикрасити верх сезонними ягодами прямо перед подачею до столу, щоб вони не завітрились і не потекли. Рецепт, як приготувати вафельний торт зі згущеним молоком, не виключає ваші ексеріменти, так що сміливо пробуйте включати в тортик щось своє!
- Вафельні коржі - 1 штука (упаковочка)
- Варене згущене молоко "іриска" - 1 штука (банку 500 м)
- Вершкове масло - 150 грам
- Грецькі горіхи - 0, 5 склянки (чищені)
Підготуйте продукти для торта. Відкрийте упаковку коржів і банку зі згущеним молоком.
Приготуйте з згущеного молока і вершкового масла крем. Для цього покладіть в глибоку посудину варене згущене молоко і кімнатної температури вершкове масло. Збийте міксером до однорідного стану.
Крем готовий.
Візьміть плоске велике блюдо. Викладіть на нього перший вафельний корж і нанесіть шар крему. Далі знову вафельний корж і крем. І так до самого кінця.
Останній вафельний корж не змащувати кремом, а накрийте тарілкою. Поставте невеликий гніт, щоб коржі добре просочилися один від одного. Приберіть тортик в холод на 1-2 годину.
Потім зніміть гніт і змастіть останній шар кремом. Очищені горіхи подрібніть в блендері до крихти. Прикрасьте тортик горіховою крихтою.