Рецепт Тушкована капуста (скороварка) фото

Тушкована капуста (скороварка)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Рецепт для скороварки. Приготування капусти в вершковому маслі з салом, цибулею, кмином і білим вином.

Опис приготування:

1. Поставити скороварку на"середній" вогонь. Додати вершкове масло і сало. Нарізати і обсмажити Бекон протягом 2-3 хвилин. Додати кмин.

2. Нарізати і додати цибулю, варити до пом'якшення.

3. Покласти квашену капусту (без рідини), перемішати з жиром і тушкувати 2-3 моменти.

4. Налити біле вино. Закрити кришкою і готувати близько 15 хвилин при високому тиску.

5. Зняти з вогню і дати трохи постояти (при закритій кришці).

6. Подавати відразу ж.

  • Квашена капуста - 2 кілограма
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Бекон - 60 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сухе біле вино - 500 мілілітрів
1. Поставити скороварку на"середній" вогонь. Додати вершкове масло і сало. Нарізати і обсмажити Бекон протягом 2-3 хвилин. Додати кмин.

2. Нарізати і додати цибулю, варити до пом'якшення.

3. Покласти квашену капусту (без рідини), перемішати з жиром і тушкувати 2-3 моменти.

4. Налити біле вино. Закрити кришкою і готувати близько 15 хвилин при високому тиску.

5. Зняти з вогню і дати трохи постояти (при закритій кришці).

6. Подавати відразу ж.

Схожі рецепти