Тушкована капуста (скороварка)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.
Рецепт для скороварки. Приготування капусти в вершковому маслі з салом, цибулею, кмином і білим вином.
Опис приготування:
1. Поставити скороварку на"середній" вогонь. Додати вершкове масло і сало. Нарізати і обсмажити Бекон протягом 2-3 хвилин. Додати кмин.
2. Нарізати і додати цибулю, варити до пом'якшення.
3. Покласти квашену капусту (без рідини), перемішати з жиром і тушкувати 2-3 моменти.
4. Налити біле вино. Закрити кришкою і готувати близько 15 хвилин при високому тиску.
5. Зняти з вогню і дати трохи постояти (при закритій кришці).
6. Подавати відразу ж.
- Квашена капуста - 2 кілограма
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Бекон - 60 грам
- Цибулина - 1 штука
- Сухе біле вино - 500 мілілітрів
1. Поставити скороварку на"середній" вогонь. Додати вершкове масло і сало. Нарізати і обсмажити Бекон протягом 2-3 хвилин. Додати кмин.
2. Нарізати і додати цибулю, варити до пом'якшення.
3. Покласти квашену капусту (без рідини), перемішати з жиром і тушкувати 2-3 моменти.
4. Налити біле вино. Закрити кришкою і готувати близько 15 хвилин при високому тиску.
5. Зняти з вогню і дати трохи постояти (при закритій кришці).
6. Подавати відразу ж.
2. Нарізати і додати цибулю, варити до пом'якшення.
3. Покласти квашену капусту (без рідини), перемішати з жиром і тушкувати 2-3 моменти.
4. Налити біле вино. Закрити кришкою і готувати близько 15 хвилин при високому тиску.
5. Зняти з вогню і дати трохи постояти (при закритій кришці).
6. Подавати відразу ж.