Торт з желе і бісквітом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися одним з моїх улюблених рецептів! Цей торт з желе і бісквітом в домашніх умовах готується просто, а виходить незмінно смачним і ніжним. Гості будуть в захваті!
Цей простий рецепт торта з желе і бісквітом мене свого часу просто підкорив! Ніжне вершкове желе я любила і раніше, але саме такого поєднання бісквіта, молочного і традиційного желе я не зустрічала! Спробуйте мій рецепт, як приготувати торт з желе і бісквітом, не пошкодуєте!
- Яйця - 4 штуки
- Крем-сир - 500 грам (можна замінити просто жирним сиром)
- Цукор - 2/3 склянки
- Ванілін - 0.5 чайних ложки
- Желатин - 3 чайних ложки (половина - для крему, половина - для желе)
- Окріп - 2 склянки (для розведення желатину. Стакан для крему і стакан для желе)
- Полуниця - 15 штук
- Желе - 1 штука(1 пачка червоного желе)
- Борошно - 100 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
1. Відразу ж розділимо желатин порівну, і заливаємо обидві тари окропом, щоб желатин "підходив" . Яйця збиваємо з цукром, мука харчування, і з цієї маси випікаємо бісквіт півгодини при 180 градусах. Остуджують і обрізаємо готовий бісквіт за розмірами форми. Також можна купити вже готовий бісквіт в магазині.
2. Далі зробимо ніжний білий крем. Для цього міксером збиваємо до однорідності крем-сир і цукор. Далі додамо ванілін. Збиваємо до однорідності і тільки потім починаємо вводити желатинову суміш з одного посуду. Перемішаємо.
3. Полуницю моєму і видаляємо хвостики. Робимо біля основи трикутні надрізи, щоб ягоди стали нагадувати сердечка. Виливаємо білий крем на корж, додамо ягідки і відправимо в холодильник застигати.
4. Поки застигає тортик, залишився розведений желатин змішаємо з будь-яким желе з пакетика (червоного кольору). Розведіть його, як зазначено на упаковці, а потім змішайте з желатином. Як тільки білий шар торта схопиться, вливаємо желе. І знову відправимо тортик в холодильник для застигання.
5. Подавати цей торт радять через три-чотири години, щоб желе вже точно застигло. Подивіться, яка краса у нас вийшла!