Рецепт Торт з безе і бісквітом фото

Торт з безе і бісквітом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Прекраснейший десерт для будь-якого святкового столу. Смачно і просто!

Для отримання такого білосніжного дива вам необхідно познайомитися з докладним рецептом торта з бісквітом і безе. Я думаю, вам не важко буде спекти такий прекрасний десерт, який сподобається і дорослим, і діткам.

  • Борошно - 100 грам (для бісквіта)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (для бісквіта)
  • Цукор - 100 грам (для бісквіта)
  • Яйце - 2 штуки (для бісквіта)
  • Цукор - 110 грам (для безе)
  • Яйце - 2 штуки (для безе)
  • Вафельна крихта - 20 грам
  • Джем вишневий - 8 Ст. Ложок (або інший за бажанням)
  • Кокосова стружка - 5 Ст. Ложок
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
1
Цей диво-десерт починаємо готувати з випікання бісквіта. Для цього необхідно з'єднати яйця і цукор, збити ці інгредієнти до пишної і густої піни.
2
В отриману масу повільно вводимо борошно, попередньо просіяне, і розпушувач.
3
Беремо форму для випікання, вона може бути якою завгодно, будь-яка яка у вас є, змащуємо її вершковим маслом, присипаємо борошном і викладаємо наше тісто туди.
4
Випікаємо бісквіт близько 45 хвилин до готовності. Готовність перевіряємо сірником або зубочисткою, у готового бісквіта сірник буде виходити сухою. Остужаем бісквіт на решітці. Розрізаємо бісквіт на дві поздовжні половини.
5
Беремося за безе. Відокремлюємо білок від жовтка. Нам знадобляться тільки білки. Збиваємо їх до пишності, вводимо цукор і продовжуємо збивати. Готово!
6
Викладаємо отриману масу на пергамент в форму, в якій пекли бісквіт. Розподіляємо по всій формі. Випікаємо два безе (знадобляться дві однакові форми) при температурі 110 градусів протягом години.
Дістаємо готове безе і залишаємо до охолодження.
7
Змащуємо першу половину бісквіта джемом, кладемо на нього безе і змащуємо знову. Зверху викладаємо другий бісквіт, джем, безе і знову джем. Зверху посипаємо кокосовою стружкою, боки - вафельної крихтою.
І ваш прекрасний десерт готовий!
Дивуйте гостей!

Схожі рецепти