Торт з вишнею та згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете спекти в домашніх умовах щось просте, але дуже смачне до чаю, тоді беріть на замітку цю ідею, як приготувати ніжний бісквітний торт з вишнею та згущеним молоком.
Якщо десерт їстимуть тільки дорослі, вишню можна "сп'янити" улюбленим алкоголем. Тортик дуже швидко просочується і вже через пару годин можна подавати його до столу. Ягоди можна взяти як свіжі або заморожені, так і консервовані. Головне, щоб вони були без кісточок.
- Яйце - 6 штук
- Борошно - 180 грам
- Цукор - 180 грам
- Вишня - 1.5 склянки
- Згущене молоко - 150 грам
- Шоколад - 100 грам
- Вершкове масло - 175 грам(150 грам - в вершках, 25 грам - в глазур)
Підготуйте інгредієнти.
Почнемо з бісквіта. У глибоку миску вбийте яйця.
На повільній швидкості почніть збивати яйця, поступово додаючи цукор.
Після невеликими порціями введіть просіяне борошно.
Testo майже.
Жароміцних форму змажте маслом і присипте борошном. Вилийте тісто і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте бісквіт до готовності (перевіряйте сірником або зубочисткою, вона повинна бути сухою). У мене пішло близько 40 хвилин.
Для приготування крему з'єднайте згущене молоко з розм'якшеним вершковим маслом.
І збийте до однорідності.
Вишню вимийте, обсушити і видаліть кісточки. Додайте ягоди в крем.
Готовий бісквіт остудіть.
Акуратно зріжте гострим ножем верхівку. Видаліть м'якоть коржа.
Перекладіть м'якоть в крем і перемішайте.
Готовий крем перекладете в бісквіт і розрівняйте.
Накрийте верхівкою корж. Розтопіть шоколад з шматочком вершкового масла і полийте тортик.
Ось такий торт з вишнею та згущеним молоком вийшов. Приємного чаювання!