Торт з печива з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Торт з печива при мінімальних витратах ще й легко готується. Також вам цілком можуть допомогти приготувати цей торт діти. З простими маніпуляціями вони цілком впораються. Давайте приготовим!
Ніжна структура торта залежить від печива і від щільності при складанні. Якщо у вас печиво одного виду, то його може знадобитися трохи більше. Кращий варіант змішувати два види печива.
- Печиво - 340 грам(170 грам - затяжного, 170 грам - пісочного)
- Крем - 300 грам(20% жирності)
- Банани - 2 штуки
- Цукор - 90 грам
- Ванілін - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У глибокій тарі пробийте занурювальним блендером сметану, цукор, ванілін, нарізані банани.
Повинен вийти густий крем.
У крем розкришите печиво. 4-5 шт залиште для крихти.
Перемішайте.
Глибоку форму вистелити харчовою плівкою і викладіть отриману масу, злегка утрамбовуючи лопаткою. Приберіть в холодильник на 2 годину.
По закінченню часу, витягніть торт з форми і перекладіть на блюдо.
Оформіть подрібненим печивом.
Торт готовий. Приємного чаювання!