Торт з печива і бананів
(покроковий рецепт з фото)
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, День народження, 8 березня, День закоханих, 23 лютого
Смачний десерт до чаю можна отримати без будь-яких турбот. Найпростіший рецепт тортика без випічки порадує вас відмінним смаком, цілком гідним зовнішнім виглядом і абсолютної доступністю!
Смак тортів без випічки цілком залежить від вихідних продуктів. Тому не економте, вибирайте свіже смачне печиво і хорошу сметану без зайвої кислинки.
- Печиво - 500 грам (цукрове або затяжне)
- Крем - 500 грам(20-25 % жирності)
- Цукор - 1 Склянка (можна взяти менше)
- Ванільний цукор - 10 грам
- Банани - 4-5 штук
Продукти для торта повинні бути відмінної якості.
Холодну сметану ложкою перемішайте з цукром і ванільним цукром, дайте постояти в холодильнику без кришки, потім збийте в пишну масу.
На зручне блюдо або кондитерську дошку викладіть шар печива. Покрийте його шаром збитою сметани.
Банан очистіть і наріжте тонкими кружечками. На один шар торта йде приблизно один середній банан.
Викладіть шар бананових кружечків поверх сметанним кремом. Накрийте зверху наступним шаром печива.
Чергуйте шари печінку і бананів, поки не закінчаться продукти, щедро змащуючи кожен шар печива сметаною. В кінці лопаткою підберіть стекла з боків сметану і промажте стики торта гарненько. Приберіть торт в холодильник мінімум на 5 годин. Найкраще на ніч - чим довше він постоїть, тим соковитіше і ніжніше буде.
Перед подачею вийміть торт з холодильника і прикрасьте тертим шоколадом, рубаними горіхами, цукерками або ще чим-небудь на ваш смак.
Подавайте охолодженим - так торт буквально тане в роті!