Торт з печива без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати легкий і смачний рецепт приготування тортика без випічки з печива. Для начинки тортика можна використовувати будь-які не дуже соковиті фрукти, наприклад абрикоси, персики або банани.
Для тортика без випічки ідеально підійде пісочне печиво, воно м'яке і швидко стає вологим від сметани. Дайте тортика добре просочитися, наполягатимуть, після чого він буде відмінно нарізатися гострим ножем.
- Печиво пісочне - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Абрикоси - 4 штуки
Приготуйте продукти: печиво пісочне, сметану, цукор і абрикоси. Також знадобиться харчова плівка.
Розстеліть харчову плівку складену в два-три рази на столі. Викладіть печиво в три ряди, довжина рядів не важлива. Якщо подвоїти продукти, то тортик вийде довше.
Всю сметану з'єднайте з цукром. Візьміть частина і змастіть щедро печиво.
Решту сметани з'єднайте з шматочками печива, яке у Вас залишилося. Перемішайте і викладіть цю солодку масу по середині, трохи відступивши від краю.
Абрикоси вимийте. Видалить кісточки і поріжте шматочками. Викладіть їх по серединці.
Обережно, за допомогою харчової плівки зберіть печиво, формуючи будиночок. Щільно зав'яжіть краю. Поставте тортик в холодильник на ніч. Вранці зніміть плівку і поріжте на шматочки. Цей тортик можна полити глазур'ю або прикрасити за бажанням. Приємного!