Торт з маком і сметанним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт торта з маком і сметанним кремом підійде як для святкових застіль, так і для простих посиденьок з подружками. Він дуже солодкий, але не нудотний. І дуже ніжний, вам сподобається!
Цей рецепт приготування торта з маком і сметанним кремом досить простий. Головне - набратися терпіння, і все зробити, як вказано. Адже коржі виходять щільними, крем - жирним, так що треба запастися терпінням, щоб торт досить просочився. Бажаю удачі!
- Яйця - 4 штуки
- Мак - 1 Склянка
- Цукор - 1.5 склянки(1 склянка - в тісто, половина склянки - в вершках)
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Крем - 400 грам
1. Яйця збиваємо вінчиком, MAK харчування. Залишимо в холодильнику на ніч.
2. Додамо стакан цукру, склянка борошна і склянку кефіру. Перемішаємо. Додамо розпушувач і ще раз перемішати. Випікаємо з тіста три коржа. Або один великий і потім разрежем його.
3. Поки коржі запікаються і остигають, зробимо крем. Для цього зіб'ємо міксером розм'якшене масло, сметану, какао і цукор. Якщо здасться не дуже солодким або коричневим - додамо какао і цукор. Промащуємо коржі кремом, формуємо торт і залишимо на добу в холодильнику.
4. Готово! Прикрашаємо тертим шоколадом, ягідками, і можна подавати!