Торт в мікрохвильовці за 15 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає часу, але потрібно терміново прийняти гостей або просто хочеться порадувати членів сім'ї смачненьким, то рецепт приготування торта в мікрохвильовці вам стане в нагоді.
Торт виходить ніжним, в міру вологим і дуже смачним. Для того, щоб його приготувати в звичайній духовці, вам буде потрібно мінімум 40 хвилин. Так що економія часу безсумнівна. Торт дешевий, але цілком може скласти конкуренцію дорогою випічці.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 8 Ст. Ложок
- Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Крем - 250 грам
- Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти для приготування торта.
У миску вбийте яйця.
Додайте цукор.
Влийте молоко і соняшникова олія.
Збийте вінчиком все рідкі інгредієнти тесту.
Всипте борошно і розпушувач.
Додайте какао-порошок.
Добре перемішайте віночком всі інгредієнти тесту.
Вилийте тісто у форму для мікрохвильовки. Змастіть форму маслом або постеліть папір для випічки.
Поставте форму в мікрохвильовку. Печіть корж 5 хвилин при максимальній потужності, у мене 750 ват. Після дайте постояти ще 10 хвилин в мікрохвильовці і діставайте.
Приготуйте крем. У мисочку викладіть сметану і цукрову пудру.
Охолоджений корж розріжте на дві-три частини вздовж і змастіть кремом.
Прикрасьте торт на свій смак і дайте йому просочитися дві-три години. Після подавайте до столу.