Рецепт Торт «сюрприз» фото

Торт «сюрприз»
(покроковий рецепт з фото)

Швейцарська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

М'яке пісочне тісто, ніжний крем і шоколадна глазур - таке поєднання не може не сподобатися. Цей торт стане справжнім сюрпризом на святковому столі.

Гарний і смачний торт. Замісити тісто і розподіліть його по листу. Зверху викладіть білково-кокосовий крем і відправте випікатися в духовку. Поки корж випікається, приготуйте заварний крем на основі згущеного молока. Готовий корж розріжте на три частини і прошарками кремом. Потім полийте торт шоколадною глазур'ю і відправте на кілька годин в холодильник. Приємного чаювання!

  • Маргарин - 250 грам
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Стружка кокосова - 60 грам
  • Сода гашене оцтом - 1 Чайна ложка
  • Какао порошок - 1 Ст. Ложка
  • Пакет ваніліну - 4 штуки
  • Банка вареного згущеного молока - 0, 5 штуки
  • Яйце - 5 штук
  • Цукор - 2 склянки
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Молоко - 1, 1 склянки
торт
Збийте жовтки з пакетом ваніліну і склянкою цукру в пишну масу, додайте борошно, маргарин, ще пакет ванілі і соду, погашену оцтом. Замісити тісто і викладіть його на змащене деко.
торт
Збийте білки, потім, не зупиняючись, введіть 0, 5 склянки цукру. Додайте кокосову стружку і акуратно перемішайте. Одержаний крем розрівняйте по тесту і відправте в духовку випікатися протягом 45 хвилин при 160 градусах.
торт
Збийте міксером згущене молоко, пакет ванілі, стакан холодного молока і 2 ст. L. Борошна. Потім поставте на вогонь і проваріть, помішуючи, до загустіння. Додайте в готовий крем 200 г. Вершкового масла і збийте.
торт
Корж розрізати на 3 частини. Першу змастіть половиною крему, накрийте другою частиною, викладіть решті крем і зверху третю частину коржа.
торт
З'єднайте 3 ст. L. Молока, какао, пакет ванілі, 0, 5 склянки цукру і 100 г. Вершкового масла. Проваріть суміш і полийте вийшла глазур'ю наш торт. Надішліть його на 3-4 години в холодильник добре просочитися, потім можна подавати на стіл.

Схожі рецепти