Торт «сюрприз»
(покроковий рецепт з фото)
М'яке пісочне тісто, ніжний крем і шоколадна глазур - таке поєднання не може не сподобатися. Цей торт стане справжнім сюрпризом на святковому столі.
Гарний і смачний торт. Замісити тісто і розподіліть його по листу. Зверху викладіть білково-кокосовий крем і відправте випікатися в духовку. Поки корж випікається, приготуйте заварний крем на основі згущеного молока. Готовий корж розріжте на три частини і прошарками кремом. Потім полийте торт шоколадною глазур'ю і відправте на кілька годин в холодильник. Приємного чаювання!
- Маргарин - 250 грам
- Вершкове масло - 300 грам
- Стружка кокосова - 60 грам
- Сода гашене оцтом - 1 Чайна ложка
- Какао порошок - 1 Ст. Ложка
- Пакет ваніліну - 4 штуки
- Банка вареного згущеного молока - 0, 5 штуки
- Яйце - 5 штук
- Цукор - 2 склянки
- Борошно - 2, 5 склянки
- Молоко - 1, 1 склянки
Збийте жовтки з пакетом ваніліну і склянкою цукру в пишну масу, додайте борошно, маргарин, ще пакет ванілі і соду, погашену оцтом. Замісити тісто і викладіть його на змащене деко.
Збийте білки, потім, не зупиняючись, введіть 0, 5 склянки цукру. Додайте кокосову стружку і акуратно перемішайте. Одержаний крем розрівняйте по тесту і відправте в духовку випікатися протягом 45 хвилин при 160 градусах.
Збийте міксером згущене молоко, пакет ванілі, стакан холодного молока і 2 ст. L. Борошна. Потім поставте на вогонь і проваріть, помішуючи, до загустіння. Додайте в готовий крем 200 г. Вершкового масла і збийте.
Корж розрізати на 3 частини. Першу змастіть половиною крему, накрийте другою частиною, викладіть решті крем і зверху третю частину коржа.
З'єднайте 3 ст. L. Молока, какао, пакет ванілі, 0, 5 склянки цукру і 100 г. Вершкового масла. Проваріть суміш і полийте вийшла глазур'ю наш торт. Надішліть його на 3-4 години в холодильник добре просочитися, потім можна подавати на стіл.