Рецепт Торт «сметанник» класичний рецепт фото

Торт «сметанник» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Сметанник
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Торт виходить дуже смачним. При цьому він дуже простий у приготуванні, а продукти доступні і недорогі. Погодьтеся, цей момент важливий. На столі такий тортик виглядає дуже красиво.

Опис приготування:

Пропоную вам приготувати гарний і дуже смачний торт зі сметанним кремом. Торт буде складатися з коржів і крему. Для крему збийте сметану з цукровою пудрою і ваніллю. Після того, як сформуєте тортик, обов'язково дайте йому просочитися. Причому в даному випадку чим довше, тим краще.

  • Крем - 500 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Банка згущеного молока - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Пакетик ванільного цукру - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Какао порошок - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
торт
У глибокій мисці збийте яйця з ванільним цукром.
торт
Додайте згущене молоко, борошно, розпушувач і какао. Замісити тісто, вилийте його в форму і випікайте корж в духовці протягом 30 хвилин при 180 градусах.
торт
Поки корж випікається, приготуйте крем. Для цього збийте сметану з цукровою пудрою і ваніллю.
торт
Остиглий корж розріжте навпіл.
торт
Смажьте половинки коржа кремом, не забувши при цьому змастити торт зовні. Прикрасьте тертим шоколадом, дайте трохи просочитися - і можна подавати на стіл.

Схожі рецепти