Торт «сметанник» класичний рецепт
(покроковий рецепт з фото)
Торт виходить дуже смачним. При цьому він дуже простий у приготуванні, а продукти доступні і недорогі. Погодьтеся, цей момент важливий. На столі такий тортик виглядає дуже красиво.
Пропоную вам приготувати гарний і дуже смачний торт зі сметанним кремом. Торт буде складатися з коржів і крему. Для крему збийте сметану з цукровою пудрою і ваніллю. Після того, як сформуєте тортик, обов'язково дайте йому просочитися. Причому в даному випадку чим довше, тим краще.
- Крем - 500 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Банка згущеного молока - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Пакетик ванільного цукру - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Какао порошок - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
У глибокій мисці збийте яйця з ванільним цукром.
Додайте згущене молоко, борошно, розпушувач і какао. Замісити тісто, вилийте його в форму і випікайте корж в духовці протягом 30 хвилин при 180 градусах.
Поки корж випікається, приготуйте крем. Для цього збийте сметану з цукровою пудрою і ваніллю.
Остиглий корж розріжте навпіл.
Смажьте половинки коржа кремом, не забувши при цьому змастити торт зовні. Прикрасьте тертим шоколадом, дайте трохи просочитися - і можна подавати на стіл.