Торт «шоколадний Панчо»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
- Шоколадний бісквіт - 1 штука (з будь-якого улюбленим рецептом)
- Банани - 2 штуки
- Консервовані ананаси - 200 грам
- Крем 25% - 400-500 грам
- Згущене молоко - 3-5 Ст. Ложок
Спекти шоколадний бісквіт по своєму коханому рецептом. Остудити. Розрізати на 2 частини.
Для крему сметану і згущене молоко з'єднати і добре перемішати.
Одну частину бісквіта викласти на блюдо, а другу - поламати на шматочки. На бісквіт, чергуючи, викласти часточки банана, шматочки ананаса і бісквіта. Кожен шар злегка промащувати кремом. Укладати гіркою.
Готову гірку полити кремом. Прикрасити за бажанням.