Рецепт Торт «шоколадний Панчо» фото

Торт «шоколадний Панчо»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Страви без випічки
На святковий стіл, День народження, Новий рік
Випічка, Торти
Кількість порцій: 8
  • Шоколадний бісквіт - 1 штука (з будь-якого улюбленим рецептом)
  • Банани - 2 штуки
  • Консервовані ананаси - 200 грам
  • Крем 25% - 400-500 грам
  • Згущене молоко - 3-5 Ст. Ложок
торт
Спекти шоколадний бісквіт по своєму коханому рецептом. Остудити. Розрізати на 2 частини.
торт
Для крему сметану і згущене молоко з'єднати і добре перемішати.
торт
Одну частину бісквіта викласти на блюдо, а другу - поламати на шматочки. На бісквіт, чергуючи, викласти часточки банана, шматочки ананаса і бісквіта. Кожен шар злегка промащувати кремом. Укладати гіркою.
торт
Готову гірку полити кремом. Прикрасити за бажанням.

Схожі рецепти