Торт «Панчо» з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете спекти щось нескладне і смачненьке? Хочу запропонувати вам відмінну ідею - апетитний і простий рецепт торта"Панчо" з ананасами консервованими і горішками.
Опис приготування:
Korcz в торті "Панчо" з ананасами в домашніх умовах може бути як шоколадним, так і ванільним. Це прекрасний варіант випічки без зайвого клопоту, яку під силу повторити навіть новачкові в кулінарії. Збирається тортик в довільній формі, але завдяки шоколадної глазурі виглядає дуже апетитно. Побалуйте себе солодким до чаю!
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем - 2 склянки
- Вершки - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Банку ананасів - 1 штука
- Горіхи - 100 грам
- Шоколад - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
1. Яйця вбийте в глибоку миску, додайте цукор і збивайте пару хвилин до пишності. Борошно, розпушувач і какао просійте і невеликими порціями додавайте в мисочку, продовжуючи збивати. Змастіть жароміцних форму маслом, викладіть тісто. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на півгодини.
2. Тепер можна зайнятися кремом. Збивайте вершки хвилин 5.
3. Після додайте сметану і цукрову пудру, продовжуючи збивати, поки крем не стане однорідним і повітряним. Для аромтаа можна використовувати ванільний екстракт. Приберіть крем поки в холодильник.
4. Готовий бісквіт остудіть на решітці і обережно розріжте. Одну частину залиште цілком, а другу наріжте шматочками.
5. Викладіть корж, змастіть його рясно кремом. Ананаси наріжте кубиками і розподіліть рівним шаром. Додайте жменю горішків.
6. Далі викладайте кубики бісквіта, знову поливаючи кремом і доповнюючи ананасами, у вигляді башточки.
7. Залишок крему вилийте зверху і розподіліть по боках. Ось такий апетитний торт"Панчо" з ананасами в домашніх умовах виходить.
8. Залишилося тільки розтопити шоколад з вершковим маслом і полити глазур'ю зверху. Надішліть готовий тортик в холодильник на 2-3 години перед подачею, але краще навіть на ніч.