Торт «Панчо» з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спекти щось нескладне і смачненьке? Хочу запропонувати вам відмінну ідею - апетитний і простий рецепт торта "панчо" з ананасами консервованими і горішками.
Korcz в торті "панчо" з ананасами в домашніх умовах може бути як шоколадним, так і ванільним. Це прекрасний варіант випічки без зайвого клопоту, яку під силу повторити навіть новачкові в кулінарії. Збирається тортик в довільній формі, але завдяки шоколадної глазурі виглядає дуже апетитно. Побалуйте себе солодким до чаю!
- Яйце - 6 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем - 2 склянки
- Вершки - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Банку ананасів - 1 штука
- Горіхи - 100 грам
- Шоколад - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
2. Тепер можна зайнятися кремом. Збивайте вершки хвилин 5.
4. Готовий бісквіт остудіть на решітці і обережно розріжте. Одну частину залиште цілком, а другу наріжте шматочками.
6. Далі викладайте кубики бісквіта, знову поливаючи кремом і доповнюючи ананасами, у вигляді башточки.